Care este motivația reală pentru încercarea de a vaccina milioane de oameni sănătoși?

by PATRICK DELANEY

Potrivit dr. Carrie Madej, posibilele motive includ manipularea genomului, controlul populației, branding invaziv de înaltă tehnologie, supraveghere continuă și manipulare potențială.

December 17, 2020 (LifeSiteNews)  – În timp ce vaccinul coronavirus Pfizer a fost propulsat prin procesul de dezvoltare, testare, aprobare și distribuție, în „viteză de denatuare”, un fost vicepreședinte și om de știință șef al corporației farmaceutice internaționale a contrazis cu putere necesitatea și utilitatea întregii întreprinderi.

Dr. Michael Yeadon, care „a petrecut peste 30 de ani conducând noi cercetări privind medicamentele [alergice și respiratorii]” și s-a retras de la Pfizer cu „cea mai înaltă funcție de cercetare în acest domeniu”, a scris:

Nu este absolut nevoie de vaccinuri pentru stingerea pandemiei. Nu am auzit niciodată despre asemenea prostii vorbind despre vaccinuri. Nu vaccinați persoanele care nu sunt expuse riscului unei boli. De asemenea, nu vă propuneți să planificați vaccinarea a milioane de oameni sănătoși și în formă, cu un vaccin care nu a fost testat pe scară largă pe subiecți umani.

Continue reading HERE

_________________

Pfizer și Moderna au IMUNITATE! Efectele adverse grave cauzate de vaccinul COVID-19 NU VOR PUTEA fi contestate în instanțele din SUA

Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România trage un semnal de alarmă asupra pericolului reprezentat de preconizata vaccinare anti-Covid 19. NUMAI ADEVĂRUL NE POATE FACE LIBERI

Advertisement

One thought on “Care este motivația reală pentru încercarea de a vaccina milioane de oameni sănătoși?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.