Avocații germani inițiază o acțiune de litigiu colectivă împotriva coronavirusului

Comitetul german de anchetă extraparlamentară Corona, înființat pe 10 iulie 2020, conduce un efort internațional de a trage la răspundere pe cei responsabili pentru utilizarea testelor frauduloase pentru a proiecta apariția unei pandemii periculoase pentru a implementa blocaje devastatoare din punct de vedere economic.
Măsurile pandemice au cauzat un prejudiciu extraordinar, ucigând mai mulți oameni decât virusul în sine, restricționând îngrijirea medicală de rutină la persoanele cu afecțiuni acute și cronice de sănătate care nu au nimic de-a face cu COVID-19

În timp ce guvernele multor națiuni au aceeași separare a puterii ca SUA, unde există ramuri legislative, judiciare și executive separate, acum constatăm că această separare a fost încălcată și aproape distrusă în majoritatea locurilor.
Acum avem o mulțime de date care arată că letalitatea SARS-CoV-2 este la fel cu gripa obișnuită și că riscul absolut de deces este echivalent cu riscul de a muri într-un accident de mașină.

Deficiențele testării PCR au fost valorificate pentru a incita frica pentru a beneficia de o agendă dezvoltată de corporații private, care include nu numai companiile Big Tech, Fundația Bill & Melinda Gates și Wellcome Trust, ci și Organizația Mondială a Sănătății, Organizația Națiunilor Unite și Forumul Economic Mondial.

Reiner Fuellmich, 1care a fost avocat în procesul de protecție a consumatorilor în California și Germania2 de 26 de ani, este membru fondator al Comitetului de anchetă extraparlamentar germană Corona (Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss, 3 sau ACU), 4,5 lansat pe 10 iulie, 2020.

Fuellmich conduce Dosarul Comitetului Penal al crizei Corona – un proces internațional de acțiune colectivă care va fi intentat celor responsabili pentru utilizarea testelor frauduloase pentru a proiecta apariția unei pandemii periculoase, pentru a implementa blocaje devastatoare din punct de vedere economic în întreaga lume.

El estimează că peste 50 de alte țări vor urma exemplul. În videoclipul de mai sus, Patrick Bet-David îl intervievează pe Fuellmich despre cum și de ce s-a format grupul și despre statutul acestei lucrări.

Povestea din spate
La început, pe măsură ce Fuellmich a început să audă îngrijorări din partea familiei și a prietenilor din Germania cu privire la un nou virus respirator, a apărut un anumit nume: profesorul Christian Drosten, doctorat, un virolog german.

În calitate de șef al Institutului de virologie al Centrului Medical al Universității din Bonn, Drosten este cel mai bine cunoscut pentru dezvoltarea primului test de diagnosticare a SARS în 2003. De asemenea, a dezvoltat un test de diagnosticare a gripei porcine, 6 și în 2009 a ajutat la creșterea panicii cu profeția zilei de judecată despre H1N1.

Când COVID-19 a apărut inițial la începutul anului 2020, Drosten a continuat să spună că nu există motive de îngrijorare. Apoi, aparent peste noapte, și-a schimbat tonul, „de parcă cineva i-ar fi dat un semnal”. Dintr-o dată, Drosten spunea că acest virus era extrem de periculos și că trebuiau puse în aplicare măsuri drastice pentru a-l îngrădi.

Pe baza mărturiilor denunțătorilor, guvernul german s-a bazat doar pe opinia lui Drosten atunci când a decis răspunsul lor la pandemie, care a inclus blocarea cetățenilor sănătoși și suspendarea drepturilor constituționale pe o perioadă nedeterminată de timp.

Interesant este faptul că echipa lui Fuellmich a descoperit recent că doctoratul lui Drosten. disertația este o fraudă. A fost dat la iveală abia anul acesta, când oamenii au început să-i investigheze trecutul.

În afară de Drosten, alte persoane care au roluri proeminente includ Lothar H. Wieler, șeful echivalentului german al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, Tedros Adhanom Ghebreyesus, șeful Organizației Mondiale a Sănătății și Neil Ferguson al Colegiului Imperial din Londra. 

Nesigur despre ce se întâmpla, Fuellmich a contactat un vechi prieten, dr. Wolfgang Wodarg, fost membru al Congresului german și al Consiliului Europei. Wodarg l-a îndemnat să investigheze și a sugerat câteva nume de experți pe care să-i analizeze, precum profesorul John Ioannidis de la Universitatea Stanford și profesorul și câștigătorul premiului Nobel Michael Levitt.

Cu cât investiga mai multe fapte disponibile, cu atât Fuellmich își dădea mai mult seama că COVID-19 era supra-vândut în mod brutal. În cele din urmă, a început să facă anchete pentru a vedea dacă mai sunt și alți avocați care să ridice întrebări cu privire la legalitatea pandemiei și la răspunsul global la aceasta.

El a descoperit că Beate Bahner, un avocat specializat în dreptul medical, se pronunțase, de fapt, susținând că măsurile de carantină ale Germaniei erau neconstituționale. A fost arestată și reținută într-o secție de psihiatrie pentru câteva zile. Inutil să spun că nu a fost un început încurajator.

Separarea puterii a fost încălcată
În mod îngrijorător, în timp ce guvernele multor națiuni au aceeași separare de putere ca SUA, unde aveți ramuri legislative, judiciare și executive separate, acum constatăm că această separare a fost încălcată și aproape distrusă în majoritatea locurilor.

În loc să fim conduși de legiuitorii pe care i-am votat la putere (și care au puterea legală de a face lege), suntem conduși de puterea executivă, cum ar fi guvernanții noștri locali, care creează reguli și regulamente fără a avea și puterea constituțională de a face acest lucru.

Este posibil să emită ordine de urgență pentru câteva zile, dar într-adevăr aceasta este amploarea puterii lor legale. După aceea, legislativul trebuie introdus. Cu toate acestea, suntem la câteva luni de pandemie, iar guvernatorii și primarii locali din întreaga lume emit încă mască obligatorie pe termen lung și ordine de distanțare socială, dintre care mulți solicită arestarea pentru cei care nu respectă regulile.

Acum avem o mulțime de date care arată că letalitatea sa este la fel cu gripa comună și că riscul absolut de deces este echivalent cu riscul de a muri într-un accident de mașină.

După cum a remarcat Fuellmich, ramura judiciară trebuie să intervină și acum, în cele din urmă, încep să o facă. În Austria, curtea constituțională a emis un ordin pe 12 noiembrie 2020, nu numai că a clarificat separarea puterilor și a subliniat faptul că ramura legislativă trebuie să fie implicată, ci și că trebuie să existe o discuție cuprinzătoare în care sunt audiate ambele părți. Există alți oameni de știință în afară de cei unși de guvern, iar opiniile lor trebuie luate în considerare și ele.

Acționând în judecată lumea peste fauxul pandemiei
După cum a remarcat Bet-David, există mai multe întrebări importante la care trebuie răspuns:

Ce a provocat pandemia?
Cine a început-o?
Cine trebuie responsabilizat?
În ce mod trebuie să fie răspunzători?
Fuellmich este de acord, spunând că răspunsul la aceste întrebări este motivul pentru care ACU a fost format. Guvernele par să nu fie dispuse să investigheze răspunsurile la aceste întrebări și de aceea el și alți trei avocați au decis să își asume sarcina de a pregăti procese colective. Întrebările principale la care ACU încearcă să răspundă sunt:

Cât de periculos este virusul, într-adevăr?
Cât de demn de încredere este testul PCR; ce înseamnă cu adevărat un test pozitiv?
Cât de multe daune cauzează măsurile anti-COVID economiei și sănătății și bunăstării populației?

Ce știm acum?
Ultima întrebare este ușor de răspuns, spune Fuellmich. Dovezile arată că măsurile pandemice au cauzat un prejudiciu extraordinar, ucigând mai multe persoane decât virusul în sine, restricționând îngrijirea medicală de rutină la persoanele cu afecțiuni acute și cronice de sănătate care nu au nimic de-a face cu COVID-19.

În ceea ce privește pericolul SARS-CoV-2, acum avem o mulțime de date care arată că letalitatea sa este la fel cu gripa comună7,8,9,10,11 și că riscul absolut de deces este echivalent cu riscul de a muri în un accident de mașină.12,13 Poate fi diferit în ceea ce privește simptomele și complicațiile, dar letalitatea reală este aproximativ aceeași.

Potrivit lui Fuellmich, chiar și OMS a recunoscut acum că mortalitatea COVID-19 este la același nivel cu gripa sezonieră. În octombrie 2020, OMS și-a inversat poziția în ceea ce privește blocările, declarând că nu mai recomandă utilizarea blocărilor ca metodă principală de control.

Mai mulți experți au subliniat, de asemenea, că nu există un exces de mortalitate, 15,16 ceea ce înseamnă că am avut un număr mediu de decese în timpul pandemiei, așa cum ar muri în mod normal oricum. Și, dacă nu există un exces de mortalitate, cum poate exista o pandemie letală? Nu se adaugă.

Testarea frauduloasă conduce la o narațiune pandemică
Dintre cele trei întrebări, a doua este probabil cea mai importantă, deoarece testarea în masă conduce la narațiunea că suntem într-o pandemie letală. Așa cum a explicat Fuellmich, testele cu reacție în lanț cu transcripție inversă a polimerazei (RT-PCR) au mai multe puncte slabe care par să fie profitate pentru a crea frică inutilă.

Faptul este că testul PCR nu este conceput pentru a fi utilizat ca instrument de diagnosticare, deoarece nu poate face distincția între virușii inactivi și virusurile „vii” sau reproductive.17 Acesta este un punct crucial, deoarece virusurile inactive și reproductive nu sunt interschimbabile în ceea ce privește infectivitate. Dacă aveți un virus non-reproductiv în corpul vostru, nu vă veți îmbolnăvi și nu îl veți putea răspândi la alții.

În al doilea rând, multe laboratoare, dacă nu chiar cele mai multe, amplifică ARN-ul colectat de prea multe ori, ceea ce duce la testarea persoanelor sănătoase „pozitive”. Videoclipul de mai sus explică modul în care funcționează testul PCR și modul în care interpretăm rezultatele incorect.

Pe scurt, tamponul PCR colectează ARN din cavitatea nazală. Acest ARN este apoi transcris invers în ADN. Cu toate acestea, ele trebuie amplificate pentru a deveni vizibile. Fiecare rundă de amplificare se numește ciclu, iar numărul de cicluri de amplificare utilizat de orice test sau laborator dat se numește prag de ciclu.

Când depășești 30 de cicluri, chiar și secvențe nesemnificative de ADN viral ajung să fie mărite până la punctul în care testul este pozitiv chiar dacă încărcătura ta virală este extrem de redusă sau virusul este inactiv și nu reprezintă o amenințare pentru tine sau pentru nimeni altcineva.

Potrivit lui Fuellmich, consensul este că orice lucru de peste 35 de cicluri este nedefendabil din punct de vedere științific. Cu toate acestea, testul și testele lui Drosten recomandate de Organizația Mondială a Sănătății sunt stabilite la 45 de cicluri.18,19,20

Când laboratoarele folosesc aceste praguri de ciclu excesiv, veți ajunge la un număr mult mai mare de teste pozitive decât ați face altfel. În prezent, și întorcându-ne cu câteva luni în urmă, ne ocupăm cu adevărat de o „casedemie”, 21,22, ceea ce înseamnă o epidemie de fals pozitivi.

Amintiți-vă, în terminologia medicală, atunci când este utilizat cu precizie, un „caz” se referă la cineva care are simptome ale unei boli. Prin raportarea eronată a testelor pozitive ca „cazuri”, pandemia apare cu magnitudini mai slabe decât este de fapt. Din acest motiv, Fuellmich și echipa sa se concentrează în primul rând pe problema testului PCR.

Au primit mărturii de la un număr de imunologi bine respectați din întreaga lume, toți fiind de acord că testul PCR este incapabil să ne spună ceva despre transmiterea COVID-19.

Hârtia de panică
Potrivit lui Fuellmich, singurul motiv pentru care testul PCR este folosit și utilizat într-un mod incorect este acela de a crea suficientă teamă ca nimeni să nu pună la îndoială măsurile pandemice puse în aplicare și să facă pur și simplu ceea ce li se spune. El continuă să revizuiască așa-numita „hârtie de panică”, 23,24 scrisă de Departamentul de Interne german.

Această lucrare clasificată, care a fost difuzată presei, dezvăluie că a existat un plan intenționat la nivelul guvernului german de a conduce oamenii în panică.

Una dintre strategiile prezentate în lucrare a fost aceea de a face vinovați copiii să se conformeze, pentru a-i face să se simtă responsabili „pentru moartea torturată a părinților și bunicilor lor, dacă nu respectă reglementările anti-coroană”. Potrivit lui Fuellmich, ceea ce avem este o pandemie de test PCR în etape. Nu este o pandemie letală de virus, „și pot dovedi acest lucru în instanță”, spune el.

Care este jocul final?
După cum a remarcat Fuellmich, tot mai mulți oameni din întreaga lume încep acum să se trezească la faptul că restricțiile puse în aplicare sub masca protejării sănătății publice nu vor dispărea în curând. Acestea fac parte dintr-un plan mult mai mare, pe termen lung, iar scopul final este de a introduce un nou mod de viață, lipsit de libertățile noastre anterioare.

Filiala judiciară este „ultima ancoră a democrației”, spune Fuellmich. El aduce un punct important. OMS, Forumul Economic Mondial și Organizația Națiunilor Unite sunt toate corporații private, totuși dețin o putere extraordinară asupra guvernelor lumii.

Forumul Economic Mondial, fondat de Klaus Schwab, este incredibil de influent și face lobby pentru politicienii din întreaga lume. Împreună, corporațiile private și politicienii au uzurpat, în unele cazuri, puterea de la guvern și acționează deasupra legii țării.

Big Tech joacă un rol important în această uzurpare a puterii. Cel mai important drept uman din întreaga lume este dreptul la libera exprimare. Este fundamental pentru orice democrație. Cu toate acestea, giganții tehnologiei s-au unit cu toții pentru a cenzura anumite segmente ale populației globale.

“Trebuie să le luăm puterea înapoi și să o punem înapoi acolo unde îi aparține, împreună cu guvernul, și trebuie să analizăm cu adevărat cine este în guvern și cine a devenit prea aproape de aceste corporații”, spune Fuellmich.

Jucatori cheie
În timp ce imaginea completă este încă pusă la punct, Fuellmich și echipa sa au câteva idei despre cine sunt jucătorii cheie, cel puțin în Germania. Acestea includ Uniunea Creștină Democrată (CDU) din Germania, Drosten, Wieler (șeful echivalentului german al CDC), Ghebreyesus (șeful OMS), Fundația Bill & Melinda Gates și Wellcome Trust.

Acești indivizi s-au întâlnit în mod repetat de-a lungul anilor, inclusiv în mai 2019, moment în care au discutat despre planurile unei pandemii viitoare. În timpul acestei întâlniri, Drosten a explicat modul în care testul său PCR ar fi folosit pentru a identifica infecțiile – „O minciună flagrantă, așa cum o știm acum”, spune Fuellmich.

Aceștia au fost aceiași indivizi care, în 2020, au lansat narațiunea pandemiei COVID-19 și au promovat implementarea globală a testării PCR, purtarea măștilor, distanțarea socială și închiderea economiilor din întreaga lume.

Potrivit lui Fuellmich, Germania se află în centrul acestei fraude globale și trei dintre principalii infractori din acest caz par să fie Drosten, Wieler și Ghebreyesus – și organizațiile din spatele lor.

Acestea fiind spuse, el recunoaște, de asemenea, că trebuie să existe și alții în spatele acestor marionete publice care trag de corzi. Fuellmich crede că, prin descoperirea preliminară, aceste figuri umbroase vor ieși la iveală în cele din urmă.

Planul de luptă

După cum sa menționat anterior, acum trebuie să împingem ramura judiciară a guvernului nostru să intervină. Fuellmich explică:

„Avem puterea [de a cere] instanțelor de judecată să intervină, dar trebuie să arătăm într-o instanță de judecată că aceasta nu este o pandemie de coroană, ci mai degrabă o pandemie de PCR etapizată, care a fost inventată – inventată – pentru complet diferite aspecte pentru aceste corporații.

Nu știm exact cine este responsabil, dar vedem că unele dintre corporațiile care ne cenzurează acum sunt parțial responsabile; știm că unii oameni – precum Bill Gates, Klaus Schwab sau Blackrock – își investeau banii în companii farmaceutice și tehnice. De asemenea, mass-media, ele au fost aliniate și nu vor raporta de cealaltă parte a poveștii.

Pentru a scoate la iveală această poveste, trebuie să avem o Curte de judecată care să arunce o privire asupra probelor care există … Și asta facem chiar acum. Facem acest lucru atât în ​​Germania, cât și în Statele Unite … SUA și Canada sunt atât de importante în acest sens, deoarece acestea sunt cele două țări care au acțiuni colective. “

În prezent, procesele de acțiune colectivă sunt în curs de pregătire în SUA și Canada. Procesele sunt în curs de pregătire și în Germania. Germania nu permite acțiuni colective, așa că, acolo, procesul se desfășoară puțin diferit. ACU lucrează, de asemenea, la crearea de ghiduri legale și cache-uri de date pe care avocații din întreaga lume le vor putea folosi pentru a-și depune propriile procese.

În ceea ce privește persoana obișnuită, Fuellmich îi îndeamnă pe toți, în primul rând, să nu renunțe și, în al doilea rând, să pună multe întrebări. Continuați să puneți întrebări, deoarece cu cât sunt mai multe întrebări, cu atât vor apărea mai multe răspunsuri. Continuați să contracarați cenzura punând întrebări. Odată ce vor începe ședințele de judecată, informațiile vor începe să se răspândească mai repede.

Pentru a afla mai multe, toate întâlnirile ACU sunt transmise în direct și disponibile pe canalul YouTube al Comitetului25 (cel puțin pentru moment). Fuellmich poate fi contactat prin http://www.fuellmich.com, iar Comitetul de anchetă Corona prin corona-ausschuss.de. Informațiile în mai multe limbi ar trebui, de asemenea, să fie disponibile pe http://www.ACU2020.org.

Source: https://peterlegyel.wordpress.com/2020/12/05/german-lawyers-initiate-class-action-coronavirus-litigation/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.