Dr. Wodarg și Dr. Yeadon solicită oprirea tuturor studiilor de vaccinare împotriva coroanei și solicită semnarea co-petiției

La 1 decembrie 2020, fostul șef de cercetare respiratorie de la Pfizer, Dr. Michael Yeadon, specialistul în plămâni și fostul șef al departamentului de sănătate publică Dr. Wolfgang Wodarg au depus o cerere la EMA, Agenția Europeană de Medicină responsabilă pentru întreaga UE cu privire la aprobarea medicamentului, pentru suspendarea imediată a tuturor studiilor de vaccin SARS CoV 2, în special a studiului BioNtech / Pfizer pe BNT162b (numărul EudraCT 2020-002641-42).

Dr. Wodarg și Dr. Yeadon cer ca studiile – pentru protecția vieții și sănătății voluntarilor – să nu fie continuate până când nu este disponibil un proiect de studiu adecvat pentru a răspunde preocupărilor semnificative de siguranță exprimate de un număr tot mai mare de renumiți oamenii de știință împotriva vaccinului și a proiectului studiului.

Pe de o parte, petiționarii solicită ca, din cauza lipsei cunoscute de precizie a testului PCR într-un studiu serios, să se utilizeze așa-numita secvențiere Sanger. Aceasta este singura modalitate de a face declarații fiabile cu privire la eficacitatea unui vaccin împotriva Covid-19. Pe baza numeroaselor teste PCR diferite de o calitate deosebit de variabilă, nici riscul de boală, nici un beneficiu posibil al vaccinului nu pot fi determinate cu certitudinea necesară, motiv pentru care testarea vaccinului pe oameni nu este etică în sine.

Mai mult, ei cer ca aceasta să fie exclusă, de ex. prin intermediul experimentelor pe animale, pot fi realizate riscurile deja cunoscute din studiile anterioare, care provin parțial din natura virușilor coronii. Preocupările sunt îndreptate în special către următoarele puncte:

  • Formarea așa-numiților „anticorpi ne-neutralizanți” poate duce la o reacție imunitară exagerată, mai ales atunci când persoana testată se confruntă cu virusul real „sălbatic” după vaccinare. Această așa-numită amplificare dependentă de anticorpi, ADE, este cunoscută de mult din experimente cu vaccinuri corona la pisici, de exemplu. În cursul acestor studii, toate pisicile care au tolerat inițial bine vaccinarea au murit după ce au prins virusul sălbatic.
  • Se așteaptă ca vaccinările să producă anticorpi împotriva proteinelor vârf ale SARS-CoV-2. Cu toate acestea, proteinele spike conțin, de asemenea, proteine ​​omologe sincitină, care sunt esențiale pentru formarea placentei la mamifere, cum ar fi oamenii. Trebuie exclus că un vaccin împotriva SARS-CoV-2 ar putea declanșa o reacție imună împotriva sincitinei-1, întrucât în ​​caz contrar, infertilitatea de durată nedeterminată ar putea duce la femeile vaccinate.
  • Vaccinurile ARNm de la BioNTech / Pfizer conțin polietilen glicol (PEG).  70% dintre oameni dezvoltă anticorpi împotriva acestei substanțe – aceasta înseamnă că mulți oameni pot dezvolta reacții alergice, potențial fatale la vaccinare.
  • Durata mult prea scurtă a studiului nu permite o estimare realistă a efectelor tardive. Ca și în cazurile de narcolepsie după vaccinarea împotriva gripei porcine, milioane de oameni sănătoși ar fi expuși unui risc inacceptabil dacă s-ar acorda o aprobare de urgență și ar urma posibilitatea observării efectelor tardive ale vaccinării. Cu toate acestea, se pare că BioNTech / Pfizer a depus o cerere de aprobare de urgență la 1 decembrie 2020.

APEL LA AJUTOR: Dr. Wodarg și dr. Yeadon solicită cât mai multor cetățeni europeni posibil să-și semneze petiția trimitând e-mailul pregătit aici către EMA.

Nachtrag: Wegen teilweiser Überlastung der Server hier der Inhalt der E-Mail und die Kontaktadressen zum späteren Selbst-Versenden:

An: press@ema.europa.eu; petitionEMA@corona-ausschuss.com

Betreff: Co-signing the petition of Dr. Wodarg, Germany, and Dr. Yeadon, UK (submitted on 1-Dec-2020)

Dear Sir or Madam, I am hereby co-signing the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon to support their urgent request to stay the Phase III clinical trial(s) of BNT162b (EudraCT Number 2020-002641-42) and other clinical trials. The full text of the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon can be found here: https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf I hereby respectfully request that EMA act on the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon immediately. Regards

Sursa: https://2020news.de/en/dr-wodarg-and-dr-yeadon-request-a-stop-of-all-corona-vaccination-studies-and-call-for-co-signing-the-petition/

Advertisement

2 thoughts on “Dr. Wodarg și Dr. Yeadon solicită oprirea tuturor studiilor de vaccinare împotriva coroanei și solicită semnarea co-petiției

  1. Pingback: Vaccinare sau nu! | ioan8

  2. Pingback: Dr. Wodarg și Dr. Yeadon solicită oprirea tuturor studiilor de vaccinare împotriva coroanei și solicită semnarea co-petiției – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.