Dr. Katrin Korb: Medic de familie german care vorbeste public despre ceea ce se întâmplă în această perioadă

“Numele meu este Katrin Korb, am 3 copii si sunt medic de familie aici, in Oldenburg. Ma aflu aici pentru că mă simt responsabilă pentru sănătatea pacientilor mei, a copiilor mei si a mea.”

Cititi si CURS: Mai mulţi români cred că Guvernul Orban este mai corupt decât guvernele PSD

“De când a inceput criza Corona, am fost ținuți intr-o stare de șoc prin mesaje infricoșătoare. Guvernul ne spune că ”este un virus nou atât de periculos, incât milioane de oameni vor muri dacâ noi nu vă protejăm.” ”Noi stim cel mai bine ce e bine pentru voi fiindcă noi avem experții noștri.”

”Din păcate, nu puteti decide pentru voi. Sunteti prea prosti pentru asta:” ”Trebuie să vă izolăm, să vă tutelăm si să vă punem botniță. Dar totul este pentru protectia voastră, credeti-ne!” ”Vă speriem in fiecare zi cu cele mai infiorătoare stiri, că nici măcar nu veti indrăzni sa intrebati dacă este adevărat sau nu.””

“Acest nou virus din familia Corona a fost “descoperit” abia de vreo 6 luni si deja s-au aprobat experimente cu vaccinuri ”mRNA” pe oameni. Acesta este un material genetic strain, ce va fi injectat in celulele noastre. Nu trebuie sa fii doctor pentru a fi sceptic in privinta aceasta. Eu nu m-as vaccina, nu mi-as vaccina nici copiii si nici pacientilor mei nu le-as recomanda sa se vaccineze. Paragraful II din Constitutie nu este despre “dreptul la sanatate”, ci despre “dreptul la integritatea corporala.” Asta e o foarte mare diferenta. Un drept la sanatate NU exista! Boala face parte din viata noastra, dar nimeni nu are voie sa ne cauzeze vatamare fizica, mai ales cu un vaccin dubios.”

Notă: Video prezintă mai amplu chestiunea

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.