Tony Berbece: Să nu vă bucurați crezând că aveți Biserica la mână…

Domnilor și doamnelor din conducerea României,

dacă ați fi fost niște creștini autentici, practicanți și nu nepracticanți, prezenți la Biserică duminică de duminică si nu doar în campanie electorală, ați fi simțit cu sutele de mii de credincioși, care duminică de duminică vin la slujbe fie vânt, fie ploaie, fie caniculă. Ieri au fost 33 de grade în București, mai multe persoane in vârstă mi s-au plâns de dureri de cap și de stări de rău și de moleșeală de la expunerea îndelungată la soare, fie ea și sub umbrele. În alte zone ale țării au îndurat ploaia rece și vântul. Noi putem îndura multe, dar ne doare cel mai tare ipocrizia discursurilor voastre pline de “credință și pioșenie” când e campanie, când de fapt iată cum tratați Biserica.

Nu e normal să-i ținem în vânt, ploaie, caniculă pe oamenii aceștia, care sunt o binecuvântare pentru națiune. A-i ține pe sfinții țării acesteia la coada listei în oferirea libertății de închinare în locașurile de cult, e sfidător. Bine că butoanele de la păcănele nu ne dau Covid, dar în Biserică se ia Covidul de la tot ce mișcă sau nu, ați fi în stare să ziceți că și lumina lumânării ne dă Covid, că și Bibliile ne infectează…

Dacă vreți binecuvântare de la Dumnezeu lăsați “Arta Modernă” cu care ne-ați scârbit pe toți, lăsați discursurile de susținere a unor oameni care urăsc Biserica și care o vor dărâmată și susțineți oamenii care aduc cu adevărat sănătate fizică și sufletească acestui popor. Nu ne faceți să credem că v-ați dezis de Dumnezeu cu totul și că singura țintă este depravarea și “dezmățarea” acestui popor.

Duhul acestei lumi, care aplaudă depravații pământului, este același cu cel care dorește ca Bisericile să stea cât mai mult închise, aveți grijă de cine vă lăsați însuflețiți!

Ferice de poporul al cărui Dumnezeu este Domnul! Ferice de poporul pe care și-l alege El de moștenire!” (Psalmul 33:12)

Cu rugămintea de a asculta glasul Bisericii,

Toni Berbece

Sursa: http://newsnetcrestin.blogspot.com/2020/06/tony-berbece-sa-nu-va-bucurati-crezand.html

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.