Adevăruri incomode

by Daniel Branzei

Recentele marșuri de protest au readus în discuție adevăruri incomode.

“No justice no peace” este un slogan inflamator, dar utopic.

Toate țările lumii au nedreptăți contra cărora se poate protesta. Vorba aceea: “În capitalism este exploatarea omului de către om, dar în comunism este exact invers”.

În America nu doar persoanele din Africa o duc greu. Este greu și dacă ești chinez (asiatic). Este greu și dacă ești mexican (latino). Este greu dacă ești țigan în Europa și este și mai greu dacă ești musulman în China: Este greu dacă ești evreu sau creștin în lumea arabă sau în India … Ești discriminat și dacă ești femeie. Nici indigenii indieni din America nu o duc prea bine. Nu toate grupurile etnice sunt însă predispuse la violență.

Diferența este măsura în care o masă volatilă de oameni poate fi motivată să iasă în stradă. Aceasta a fost metoda prin care s-a instaurat peste tot comunismul. Rezultatele se știu …

Partidele de stânga finanțează și astăzi astfel de mișcări “progresiste” menite să destabilizeze societatea. Bernie Sanders, împiedicat elegant să fie candidat la preșidenția americană jubilează acum și santajează democrații pentru un loc pe platforma Convenției din toamnă. (Bernie Sanders says ‘ultra-rich’ have been ‘looting’ America for 40 years)

Noua Ordine Mondială nu se poate instala decât pe un climat de dezordine, pe o nemulțumire agresivă față de ordinea existentă. America lui Trump a fost scăpată temporar din mână, dar NOM este condusă de giganți care nu renunță ușor.

Așteptați-vă deci la mai rău, nu la mai bine. Să vedeți ce vârtelniță se va porni în Europa când minoritățile, importate intenționat, vor începe să militeze violent pentru drepturi …

Singura societate fără nedreptate va fi Împărăția lui Dumnezeu. Aceasta este și esența Veștii Bune. Dumnezeu a plătit toate nedreptățile noastre pentru ca noi să putem fi reintegrați în Împărăția eternă a neprihănirii.

Sursa https://barzilaiendan.com/2020/06/02/adevaruri-incomode/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.