Prostocrația otrăvește România (Documentar „Kovesi la CEDO”)

Atacul huliganic al președintelui Iohannis asupra PSD a înregistrat o nouă acută, ieri după amiază. Atingerea pragului patologic nu mai e o noutate în discursurile acestui personaj. Ura viscerală de care este capabil nu are limite.

A pune pe picior de egalitate „virusul perfid, invizibil, contagios” care a blocat omenirea, cu un partid politic democratic, care, între altele, a finalizat aderarea țării la NATO și UE, afirmând despre acesta că este „la fel de dăunător pentru societatea și pentru viitorul țării noastre” precum Covit 19,  ține de o gândire pur nazistă. Pentru o astfel de gândire, leacul ar trebui să fie isoleta, pentru că și nazismul a fost contagios… Dar, din păcate, nimeni nu se sesizează la derapajele totalitare a acestui personaj mediocru, analfabet funcțional în ale democrației, care vrea să îngenuncheze o țară dând decrete-lege care încalcă Constituția. Menținerea sa în fruntea țării arată, însă, cât de răbdător poate să fie bietul popor român…

De partea cealaltă, PSD își merită soarta, doarme în papuci, acoperiții care au infestat partidul până la vârf sunt la posturi și-i pregătesc zâmbind coliva de înmormântare. Săracu^ Ciolacu!…Nu are nici cel mai mic simț al penibilului…Un partid care se lasă jignit și scuipat între ochi, care se lasă comparat cu un virus ucigaș, „dăunător pentru viitorul țării”,  care nu-și apără guvernarea, nu-și apără deciziile, nu-și apără rezultatele, nu-și apără identitatea, nu-și apără oamenii și, mai ales, nu răspunde atacurilor de inspirație nazistă, urii și grobianismului pe care Iohannis le aruncă peste țară,  are  două variante: fie dă de pământ cu actuala conducere a partidului și ridică de urgență steagul unei lupte pe viață și pe moarte cu prostocrația, statul paralel și analfabeții funcțional care au înstăpânit țara,  fie se îndreaptă spre cimitirul politic, acolo unde-l împing agresiv și cu mult spor Iohannis și propaganda securisto-iohannistă. (Prostocrația este definiția magistrală, istorică pe care prof. Andrei Marga a dat-o actualei puteri din România).

Și mai grave decât atacurile huliganice la adresa unui partid sunt cele pe care Iohannis le face la adresa Curții Constituționale a României. După ce a aflat decizia CEDO la plângerea făcută de Laura Codruța Kovesi,  Iohannis a dat în clocot. Habarnist în ale Constituției, el crede că deciziile CCR pot fi revizuite, astfel că a cerut scrâșnind judecătorilor Curții să  revizuiască „de îndată decizia referitoare la revocarea Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție”…Și niște curci au început să râdă în fundul curții la Cotroceni!…

Cazul „Kovesi la CEDO” trebuie analizat mai pe îndelete nu doar pentru că Iohannis și prostocrația care-l înconjoară au otrăvit lumea cu minciuni, ci pentru că reacțiile lor arată o gândire extrem de periculoasă pentru democrație. Nu mai este vorba despre Kovesi – care a fost  „extrasă” din țară, cum bine spunea profesionistul Băsescu/Petrov – ci despre cei de aici, rămași cu pacostea de Iohannis pe cap. Vom vedea chiar și din acest caz „Kovesi-CEDO” cât de gol este acest personaj, un analfabet funcțional care habar n-are să înțeleagă texte constituționale elementare.

Continue reading https://www.amosnews.ro

***

Citiți și:

Iohannis, derapaj total: PSD și CCR – vinovații pentru morții COVID!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.