Microbiologi din California: Redeschideți America ACUM!

by Ștefania Brândușă

Izolarea slăbește imunitatea, care e construită și menținută prin expunerea zilnică la tot felul de viruși. Gripa ucide oamenii! Covid omoară oamenii! Restul oamenilor dezvoltă imunitatea de turmă

Doi medici din California, cu studii de peste 20 de ani în microbiologie, susțin că testele făcute în cazul a peste 5.200 de pacienți, alături de o serie de date publice, arată că Covid-19 nu este mai ucigător decât gripa sezonieră, iar politica de izolare, aplicată în Statele Unite și în cea mai mare parte a lumii, nu numai că nu e necesară, ci este chiar dăunătoare.

Pericolele 5G Controlul Telecomunicațiilor – Viața Privată

Doctorii Dan Erickson și Artin Massihi, de la Accelerated Urgent Care din Bakersfield, California, au afrimat, într-un interviu pentru Fox News, că din testele pe care le-au făcut și datele din întreaga lume indică faptul că rata mortalității covid-19 este mai mică de o zecime. „Avem nevoie să stăm izolați? Răspunsul nostru este nu”, afirmă medicii californieni.

Erickson a explicat că, timp de sute de ani, societățile s-au bazat pe obținerea imunității de turmă, pentru combaterea virușilor. „Virușii ucid oamenii. Și punct. Gripa ucide oamenii. Covid omoară oamenii. Dar restul oamenilor dezvoltă imunitatea de turmă. Dezvoltăm capacitatea de a lua acest virus și de a-l învinge“, a explicat medicul

YouTube a șters videoclipul cu medicii californieni care criticau blocarea SUA și ținerea oamenilor în case. Jurnalist american: Cenzura nu mai e despre știință, ci despre putere. Marile companii folosesc acum criza pentru a-și spori controlul

Și pentru marea majoritate – 95% dintre cei de pe glob – acest lucru este valabil.  Iar când ne uităm la oameni care s-au izolat și la persoane care nu s-au izolat, avem date masive. Statistic, nu este semnificativ dacă ne ziolăm sau nu. Și atunci de ce facem asta?” , a continuat el.

„Altceva se întâmplă aici. Nu este vorba despre știință și nici nu este vorba despre COVID. Când [autoritățile] folosesc cuvântul„ sigur “- dacă asculți cuvântul” sigur “, asta înseamnă să te controleze”, afirmă medicul.

Cei doi medici susțin că afacerile ar trebui să se repornească, iar oamenii ar trebui să revină la muncă, pe măsură ce testele continuă. În mod tradițional, susțin ei, întotdeauna au fost carantinați bolnavii. „Nu am văzut niciodată să fie carantinați cei sănătoși”, spune Erickson. ”E timpul să ne întoarcem la muncă”.

Datele pe care le-au adunat sunt în concordanță cu cifrele din America și din întreaga lume, pe baza informațiilor din Centrele pentru controlul bolilor și ale Organizației Mondiale a Sănătății. Astfel, medicii microbiologi estimează, pentru California, o rată de deces de 0,03%.

Este nevoie pentru asta de izolare? E nevoie de oprirea sistemului medical sau de oameni rămași fără locuri de muncă?”, s-a întrebat Erickson. El spune că s-a constatat că 96% dintre persoanele infectate cu coronavirus se recuperează fără probleme medicale semnificative. „Acum două luni nu știam asta”, a mai spus acesta. Potrivit celor doi medici, într-un an tipic, există între 37.000 și 60.000 de decese cauzate de gripă.

Fără discuții despre pandemie. Fără izolări și fără închiderea afacerilor. Fără trimiterea medicilor acasă”, precizează Erickson.

Medicii au avertizat, în final, că practica izolării populației va fi dăunătoare pe termen lung.

În primul rând, unul dintre efectele secundare care începe să se vadă este cel al creșterii abuzurilor asupra copiilor, violența în familie, consumul de substanțe interzise și, desigur, rămânerea fără venituri. „Toate acestea sunt mult mai nocive pentru societate decât un virus care circulă în natură la fel ca gripa sezonieră pe care o avem în fiecare an”, a spus Erickson.

Robert F Kennedy Jr. expune ”Planul Dictatorial al Vaccinării” aparținând lui Bill Gates

În al doilea rând, izolarea slăbește imunitatea personală, care este construită și menținută prin expunerea zilnică la tot felul de viruși și bacterii care nu sunt contagioase. Între altele, nivelul de vitamina D este diminuat și starea de spirit, care afectează imunitatea, este scăzută. „Dezinfectarea constantă nu face decât să înrăutățească această stare”, a spus Erickson.

Massihi a explicat că oamenii sănătoși nu ar trebui să poarte măști și mănuși, deoarece acestea reduc în continuare interacțiunea cu flora bacteriană bună, care protejează de alte boli. „Pe măsură ce veți ieși din izolare, cu un sistem imunitar mai scăzut și veți începeți să intrați în contact cu viruși și bacterii, ce credeți că se va întâmpla? Boala va crește”, a  avertizat Erickson.

One thought on “Microbiologi din California: Redeschideți America ACUM!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.