Un activist #rezist a recunoscut, cu seninătate, că s-a deplasat 150 de km în noaptea de Înviere, inclusiv după ora 22:00, pentru a „verifica bisericile”

Nicio reacție din partea autorităților

by Andrei Nicolae

Ovidiu Vanghele, coordonator al siteului safielumina.ro (FOTO, stânga) și activist progresist la a recunoscut public că a circulat 150 de km în noaptea de Înviere, inclusiv după ora 22:00, când toată circulația este oprită, pentru a vedea dacă preoții și enoriașii respectă interdicția de a participa la slujbe.

Conform propriei mărturisiri, acesta a circulat 150 de km „prin comunele din jurul orașului Câmpina” „încercând să văd cum se comportă oamenii, preoții și voluntarii lor în misiunea de a împărți lumina, iar apoi ce se întâmplă la biserici, dacă oamenii chiar respectă interdicția de a participa la slujbă”.

Acestea, în condițiile în care nu există niciun motiv întemeiat pentru care un cetățean s-ar deplasa o distanță uriașă, de 150 de km, timp de mai multe ore, între numeroase localități.

În declarația pe propria răspundere nu există nicio opțiune „pentru supravegherea cetățenilor”, această activitate revenind numai în seama autorităților. Vanghele a pus și imagini din bisericile în care, teoretic, nimeni nu are voie să intre în afară de clerici.

Iată admisiunea lui Ovidiu Vanghele, făcută în mod public și pentru care, în mod normal, ar trebui ca autoritățile să se autosesizeze. Despre o scurtă biografie neromanțată a lui Ovidiu Vanghele și legăturile sale cu rețeaua Soroș puteți citi aici.

Între timp, Vanghele a reclamat la CNA emisiunea în care a apărut Dan Puric în seara de Înviere.

Continue reading https://www.activenews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.