4 thoughts on “Coronavirusul îi îngenunchează și pe cei mai înverșunați atei…

  1. Amaranthine Sophia

    Nici ateii și nici creștinii nu au demnitate în fața morții. Strânge-ți din dinți și nu lăsați frica de moarte sa va schimbe! Nu va milogiti ca cerșetorii-dă-mi-un-leu după încă o zi de viață!

  2. Ești tânăr, ai viitorul în față, nu ești bolnav, ești ateu – deci nu ai, cum se zice, nici un dumnezeu. Tu îți ești singurul dumnezeu (în particular, ți-am dat detalii, să știi mai bine unde te afli). Ești om inteligent, lumea postează și situații reale, ateul nu e chiar ateu; nici sataniștii, biserica satanistă, nu e atee.

    1. Amaranthine Sophia

      Sufăr fizic, mental încerc sa rămân lucid ca să pot munci, am pierdut multe. Nu mi-o trecut prin cap sa fiu milog. Nici dacă as fi creștin nu as cerși. Nu e creștinește.

  3. Pot să-ți spun ceva? Țăranii noștrii sănătoși, harnici și vânjoși, care au coloană vertebrală, la muncă și oriunde s-ar afla, sunt dintr-o bucată (bună)! Dar care știu să se plece înaintea lui Dumnezeu, să se teamă de El, că munca în agricultură depinde de ceea ce dă Dumnezeu (ploaie, lumină, căldură), de sănătate ș.a.m.d.. Crezi că această îngenunchere înaintea lui Dumnezeu, să-i mulțumească sau să-l laude sau să-i facă o rugăminte, toate astea îl scade sau îl înalță pe țăranul nostru cel vrednic?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.