Sodomiții publică în Adevărul.ro RETROSPECTIVA 2019 LGBT

Aviz prietenilor noştri LGBT-işti care ne acuză de homofobie: Preferăm să folosim frecvent noţiunea de “sodomiţi” în loc de “homosexuali” deoarece acesta este epitetul biblic atribuit homosexualilor, epitet care include şi judecata divină pentru această categorie de oameni…

Recomandăm lecturarea articolului de mai jos numai pentru o cunoaştere amplă a fenomenului LGBT din perspectiva celor care practică sau susţin sodomia…

Anul 2019 a fost unul complicat pentru drepturile LGBT la nivel global, făcându-se paşi înainte, dar am asistat şi la un backlash important.

Curţile au ocupat în continuare un rol central în dezbaterea privind drepturile LGBT. Dacă în cazul Curţii Supreme a SUA mai avem de aşteptat o decizie privind aplicarea principiilor nediscriminării pe piaţa muncii, în Brazilia în iunie am asistat la o decizie istorică a Curţii Supreme care a echivalat homofobia şi transfobia cu rasismul, practic transformând comunitatea LGBT într-o clasă suspectă a fi discriminată.

Continuarea pe www.adevarul.ro

Advertisement

One thought on “Sodomiții publică în Adevărul.ro RETROSPECTIVA 2019 LGBT

  1. Amaranthine Sophia

    E în spiritul creștin să-l frece pe credincios ce face semenul cu scula lui. Nimic nou. Ma distrează două lucruri: conservatorul care nu înțelege ca totul se schimbă și curge și lupta lui sisfica cu natura, apoi faptul ca orice ajunge în România se blochează, ca e de la dumnezeu, ca e de la diavol, ca să folosesc paradigma mult îndrăgita. Aici orice zace într-un sertar, se mișcă greu, birocrație etc. Ce nu înțelege nimeni e omul universal, care nu se identifica cu ce fute, nici cu o religie, nici cu orice particularitate fizica. Pentru religii adevăratul dușman e omul rațional, universal. Lgbt și alte asemenea sunt sperietori ca să tina grupul unit. Credincioșii trebuie sa aibă un dușman simplu de înțeles și ușor identificabile, trebuie sa înțeleagă ca dușmanul e de la diavol și el, creștinul, duce lupta cea dreapta. Asta îi dă certitudini, o părere buna despre sine, o siguranță că e de partea celui mai tare la bătaie din univers, deci de partea câștigătoare, apoi limita e cerul strâmt cu pământul plat în centru. Ma mai distrează cum creștinii își bat joc cel mai bine de Dumnezeu, ca o ironie dulce. Au redus necunoscutul și necuprinsul la cineva care pândește cum și-o trag oamenii și cu cine. Partea tare e ca are și preferințe.
    Sigur ca totul e mișcare și schimbare iar viitorul va fi ori moartea religiilor actuale, ori unirea lor cu puterea politică și ajungerea la o forma de fascism. Religia e un câine rău care, pentru ca e ținut în lant, se gudură și schiaună a victimizare, da când rupe lanțul o sa ne fie dor de cruciade și inchiziția.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.