Mihail Șora – Vorbește despre libertate, ca filozof comunist, profitând de naivitatea oamenilor de bună credință

Șora, în anii de democrație vorbește despre libertate deși (în fond) ca om el este tare îngrădit-îngrămădit de-un spirit comunist în gândire, iar în comunism, fiind un comunist sadeà, se bucura de toate marile privilegii ale orânduirii prin funcții suspuse – astfel că posedat fiind de-un spirit de vulpe moralizatoare, vorbele sale la rampă n-au niciun fundament de-a fi băgate-n seamă.

Activenews.ro, sub semnătura lui Andrei Nicolae publică o pagină reală despre comunistul de meserie, Mihail Șora, atașat cultural la Emag:

Document: Mihail Șora cerând conducerii PCR să ia în calcul admiterea sa în partid, motivând că are „vechime” în comunism încă din 1945, când a intrat în Partidul Comunist Francez. Funcțiile deținute de „simbolul Emag” în cei mai negri ani de stalinism

***

De altfel, în articolul  “Cum îndrăzniți?”,  jurnalistul Mihai Șomănescu la rândul său  reclamă impostura din acel poster gigant care conține textul: „Filozof român, apărător al libertății și al drepturilor omului”, poster în care tronează chipul lui Mihail Șora care face reclamă retailler-ului emag. 

***

Radu Preda, directorul Institutului pentru Cercetarea Crimelor Comunismului, despre clipul cu Mihai Șora vorbind despre libertate: Boicotați emag! O rușine!/ Șeful agenției Papaya îi face „nesimțiți” pe cei care-l critică

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.