Calamitru Jr. amenință cu un atac BRUTAL. Pe vechea rețetă neobolșevică

de Gabriel Popa

Calamitru Jr. amenință că dacă nu le ies lor socotelile și Barna nu intră în turul 2, vor ataca BRUTAL. „Și atunci vom ataca brutal – o sa vedeți voi ca tot intram in turul 2 și vom câștiga lejer.”

Ce înseamnă atac brutal? Am văzut asta la boicotul BRUTAL realizat de PLUSR-REZIST împotriva referendumului pentru căsătorie. Atacul BRUTAL înseamnă așa:

– Pe formă, demonizarea adversarului care e, obligatoriu, „pesedist / știrb / fascist / creștinopat / ultraortodox dughinist”; oricine nu este de acord cu ei, e pesedist-fascist-creștinopat.

– Pe partea de media, activarea tuturor rețelelor de tip DECLIC, a influencerilor și vedetelor, în frunte cu Tudor Chirilă și Oana Pellea, care se isterizează cu mai mult sau mai puțin talent la ce scrie pe bilețel: „iubirea nu se votează”, „ciuma roșie”, etc.

– Pe partea de strategie, folosirea cetății asediate, „dacă nu câștigăm noi vine apocalipsa / inchiziția peste România”, în paralel, desigur, cu acuzarea adversarului că folosește cetatea asediată.

– Pe partea de tactică, instrumentalizarea unei campanii agresive și demente pe un termen foarte scurt de timp, chiar în preajma alegerilor; asta deoarece ei știu că publicul lor captiv se aprinde repede la o sloganistică extrem de rudimentară, emoțională, construită pe cuvinte-cheie („iubirea”, „corupția”, ciuma roșie”, etc); dar se stinge la fel de repede cum se aprinde.

– În sfârșit, pe partea de conținut, promovarea în plan etic a unei ideologii oribile, de factură neobolșevică, la pachet cu toate fetișurile progresist-globaliste; și în plan economic a tuturor marotelor neoliberale, intrând chiar peste linia roșie pe care nimeni nu a îndrăznit până acum să o treacă. Băieții ăștia „noi” cer nici mai mult, nici mai puțin decât privatizarea sistemului de sănătate și a sistemului de educație; ca să fim siguri că crapă toți „știrbii” și „proștii”, și că nu mai rămâne piatră peste piatră.

Asta înseamnă, pe scurt, BRUTAL. E o rețetă simplă, în care obții ce vrei fără să porți nici o dezbatere reală, fără să-ți divulgi intențiile și fără să fii nevoit să explici sau să îți aperi ideile. Demonizarea adversarului și sloganistica fac breșă și activează publicul captiv sau neștiutorii naivi, în timp ce adevărata față și adevăratele intenții rămân ascunse și se vor vedea doar când e prea târziu. Pe scurt, rețeta neobolșevismului, aplicată din nou 100 de ani mai târziu. Că nu ne-a ajuns o tură de 45 de ani, și ne doream poate să mai „celebrăm” o dată revoluția bolșevică. Pe refrenuri vechi, cântate de „oamenii noi”. Nu contează dacă neobolșevicii cântă fals; important e să cânte cât mai BRUTAL.

Sursa  activenews.ro 

Citiți și:

Biserica Ortodoxă avertizează creștinii: Yoga nu este un exercițiu, ci un act de închinare/Yoga e cam ceea ce a încercat și Adam în Eden și anume: o auto îndumnezeire, o îndumnezeire fără de Dumnezeu

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.