PALEOLOGU: Iohannis s-a dovedit o pacoste pentru PNL. De când este Iohannis președinte cât timp a fost PNL la guvernare? Nici măcar o zi.

Paleologu despre Iohannis: Este vorba despre un mit în cazul lui. Mitul neamțului neromânizat

de Andrei Nicolae

Candidatul PMP la președinție, Theodor Paleologu, a spus că președintele Klaus Iohannis nu are nicio legătură cu istoria PNL, iar procentele pe care le are în sondaje se vor topi în curând.

Pe mine procentele lui Iohannis nu mă sperie absolut deloc așa cum pe David nu îl impresiona înălțimea lui Goliat. Sunt convins că procentele lui Iohannis se vor topi precum untul la soare pentru că pur și simplu alegătorii vor putea face comparația între proiecte și personalități diferite. Iohannis avea 40% în sondaje pentru că nu exista alt candidat. Acum ne apropiem de campanie, se aliniază candidații, forțele politice și vom vedea schimbări spectaculoase”, a declarat Theodor Paleologu, agenției Mediafax.

Prezidențiabilul PMP a spus despre contracandidatul său, Klaus Iohannis, că nu are nicio legătură cu liberalismul, fiind o pacoste pentru PNL.

Iohannis s-a dovedit o pacoste pentru PNL. De când este Iohannis președinte cât timp a fost PNL la guvernare? Nici măcar o zi. Să nu mi se spună că nu are nicio responsabilitate. Evident că are o responsabilitate pentru că a promovat anumite persoane în interiorul PNL. Exact acele persoane care m-au exclus pe mine în 2016. De ce m-au exclus? Pentru că eu sunt reprezentantul adevăratei tradiții liberale. Încarnez istoria PNL. Ce legătura are Iohannis cu istoria PNL? Niciuna. Nu are nicio legătură organică cu liberalismul românesc. Sunt convins că liberalii adevărați se vor recunoaște în mesajul meu și își vor da seama că eu îi voi aduce la putere (…) Este vorba despre un mit în cazul lui. Mitul neamțului neromânizat”, a mai susținut Paleologu.

sursa  activenews.ro 

cititi si:

CSM îl pune la punct pe Iohannis după afirmațiile la adresa judecătoarei Gîrbovan: „Astfel de acte reprezintă un vădit atac la adresa independenței și prestigiului justiției”

Judecătoarea Dana Gîrbovan, replică pentru Iohannis: S-a văzut din nou că justiția e importantă ca armă în lupta politică, nu ca instrument esențial pentru apărarea drepturilor românilor

Dana Gîrbovan și-a anunțat demisia din magistratură și promite schimbări majore în Justiție, inclusiv deschiderea arhivelor SIPA

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.