Poze care atestă că procurorul care a întârziat intervenția în cazul Alexandra de la Caracal este activist #rezist…!

de  Ștefania Brândușă  

Procurorul care a așteptat să se facă ora 06:00 pentru a intra în casa din Caracal unde se presupune că a fost ucisă Alexandra,  Cristian Ovidiu Popescu, este, așa cum dezvăluia încă de la început ziarista Sorina Matei, unul dintre stâlpii mișcării #rezist din justiție. Procurorul din Caracal a primit un premiu „pentru merite deosebite, în perioada 2009 – 2010, în activitatea profesională, rezultate din instrumentarea unui număr mare de cauze, un număr ridicat de rechizitorii, cauze complexe sau cu impact în comunitate”, fiind apreciat pentru devotamentul său chiar de Codruța Koveși, la acea vreme Procuror General al Parchetului de pe lîngă ÎCCJ.

Site-ul luju.ro prezintă în exclusivitate un set de fotografii care demonstrează că procurorul Cristian Ovidiu Popescu este un element #rezist, precum și legăturile sale cu activiști controversați din justiție care au legături cu ONG-urile finanțate din străinătate sau cu fundațiile lui George Soros.

sursa https://www.activenews.ro/stiri/Luju.ro-prezinta-poze-care-atesta-ca-procurorul-care-a-intarziat-interventia-in-cazul-de-la-Caracal-este-activist-rezist-participant-la-protestele-neautorizate-ale-procurorilor-de-pe-treptele-Curtii-de-Apel-Bucuresti-157171

……………………………………..

Citiți și:

Chirurg estetician despre cazul fetelor dispărute la Caracal:”Nu au fost răpite ca să fie omorâte, ci ca să “producă! Valorează greutatea lor în diamante! Știți câți bani „produce” o fată de calibrul acesta, pe zi?!? 50.000 de euro!”

Cătălin Sturza: Cazuri precum ale Alexandrei și Sorinei nu sunt deloc izolate, sunt doar vârfurile unor iceberguri. În spate se desfășoară mafii extinse, care fac trafic de persoane sau de minore

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.