Oglinda murdară

Nici o demisie la Cotroceni? Imediat sau chiar imediat?

de Ciprian  Buzner 

Deci dușmanul absolut al tfl-istilor, al corporațiilor și al altora – Dragnea – Răul absolut al României este la închisoare, iată ca totuși mai este corupție și prostie.

Unde?

La STS, condusă de CSAT, iar președintele CSAT este președintele țării. Sigur el nu are nici o vină, nici morală, nici de altă natură și nu vor ieși în stradă numiții de mai sus să i-o ceară.

Dacă un PSDist  fura o găină în Vaslui era pus de Dragnea. Sau oricum era vina lui că e deasupra și a girat sistemul.

Dar Referendumul făcut degeaba și la care au fost prostiți mulți și vai!- nu cu ulei și faină, ci cu ură (ce trist!) și care a costat 35 milioane euro pentru mofturile unui redus mintal (căutați în DEX) cine și-l asumă? Pentru ură, cătușe, s-au unit deștepții și intelectualii, „ardelenii”, intelectualii, frumoșii, pentru familie și normalitate prostii, oltenii, moldovenii, „asistații social”, știrbii.

Referendumul a fost anticonstituțional! 8-0 la vot. Punct.

Până la urmă cine a fost mai prostit și cine continua sa fie !?

Nici o demisie la Cotroceni? Imediat sau chiar imediat?

Ion Cristoiu: Șeful STS nu demisionează pentru că „îl are la mână” pe Iohannis. Traian Băsescu este dator STS, știe el mai multe decât noi, și acum îi sare în ajutor

Dacă pentru 8 000 euro paguba făcută de Dragnea s-au dat 3,5 ani închisoare și vrem dreptate și justiție socială; pentru o fată de 15 ani răpită, sechestrată, violată și posibil ucisă din neglijență, ce ar trebui sa se întâmple? Dacă ar fi fost fata noastră, a fiecăruia dintre noi, ce am face? Am mai ține teorii? Am mai găsi scuze penibile?

Unde e principiul? Unde e valoarea la care ma raportez, principiul universal? Sau stau în cușcă, ma simt stăpân cu badgeul la gât pus de corporație (îl port cu mândrie și la masa de prânz și ‘uit’ sa mi-l scot pana acasă adesea) și ma îndes cu informațiile livrate de „prietenii” de pe feisbuc și hoitnews?

Vaișamar!

Rușine! Mie îmi este că l-am votat acum 5 ani pe redusul mintal!

Sper că și vouă! Și sper că nu să o mai repetați!

PS Adevărul complet nu îl vom afla prea curând, la fel ca și în cazul colectiv, unde a fost Crimă! Ramificațiile duc sus și în locuri unde se intra cu insigne militarizate!

sursa https://www.activenews.ro/stiri-social/Oglinda-murdara-157111

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.