“Liberalismul progresist” – Cancerul societății de azi

INDIGNARE

de Cristian Ionescu

Crima de la Caracal – și nu numai – este mai mult decât rezultatul incompetenței, indiferenței și/sau insuficienței de personal și resurse!

Că s-a întâmplat la Caracal… se putea întâmpla oriunde! Se întâmplă pretutindeni, chiar și aici – sau, mai ales – în Statele Unite.

Nu mai există încrederea ușilor descuiate, a copiilor lăsați să se joace în voie, al plimbării pe jos la o oră mai târzie, a autostopului.

Crima de la Caracal este simptomatică unor devieri societale cronice, schimbări de mentalitate și orientare, prăbușiri morale și etice, toate fiind produsul liberalismului rampant care erodează toate instituțiile și valorile civilizației de bun simț!

Nu, nu tratez cu ușurință și ignoranță termenul; liberalismul este o etichetă pe care și-o asumă elitele progresiste și tehnocrate, pentru care funcționalitatea unei societăți depinde de uniformitatea economică dar exclude normativele comune de moralitate și decență.

Normal ar fi… invers!

Cu spiritul caritabil de rigoare, inventivitatea și spiritul antreprenor al individului ar trebui descătușate și eliberate de corsetul reglementărilor guvernamentale, în vreme ce comportamentul de bun simț, respect și integritate morală ar trebui legalizat și strict urmărit și impus!

Liberalismul modern (cel inițial o fi avut ceva intenții nobile) i-a învățat pe proști că-și pot afișa public prostia, pe insensibili că așa se clădește succesul, pe nesimțiți că n-are de ce să le fie rușine, pe imorali că trebuie celebrați, pe criminali că nu există Dumnezeu, diavol și iad…

Liberalismul este o formă acută de debilitate mentală și emoțională:

– susține „mama” care trebuie să se distreze fără consecințe și măcelărește cele mai vulnerabile ființe cu impunitate și cruzime;

– are milă de criminali și le transformă detenția în vacanță pe cheltuiala statului (adică cetățenilor) și ignoră victimele;

– te pedepsesc cu taxe imense că ai muncit greu să ai o casă ori un business, dar îți umple strada de drogați și tâlhari care își așează corturile (sau cartoanele) și mizeria pe unde vor (vezi toate marile orașe guvernate de liberali – San Francisco, Seattle, Los Angeles etc.);

Continue reading Popas pentru suflet

One thought on ““Liberalismul progresist” – Cancerul societății de azi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.