Judecătoarea Cecilia Maria Jabre a făcut sacrificiul suprem: a preferat moartea decât să renunțe la copilul pe care-l purta în pântece.

Jurnalist: Oameni precum această femeie sunt sfinții vremurilor noastre, și martiri, în cazul ei

Judecătoarea Cecilia Maria Jabre a murit miercuri, 24 iulie, la vârsta de 42 de ani, informează Luju.ro. Moartea tinerei magistrate a survenit în urma unei hemoragii masive cauzată de ruperea operației de cezariană făcută în timpul nașterii celui mai mic dintre copiii săi.

De altfel, Cecilia Maria Jabre a dovedit că pune viața copiilor săi mai presus de a sa: mamă a un băiețel și două fetițe, judecătoarea era însărcinată cu al patrulea copil. Pruncul, însă, s-a fixat pe urma ultimei operații de cezariană, astfel că femeia a fost pusă într-o situație greu de imaginat: avortarea copilului sau lupta pentru viață, atât a ei cât și a pruncului.

Cecilia Maria Jabre nu a ezitat să aleagă viața. Din păcate, însă, operația de cezariană s-a desfăcut, iar mama și pruncul pe care-l ținea în pântece au murit fulgerător.

Continuarea AICI

One thought on “Judecătoarea Cecilia Maria Jabre a făcut sacrificiul suprem: a preferat moartea decât să renunțe la copilul pe care-l purta în pântece.

  1. Pingback: Judecătoarea Cecilia Maria Jabre a făcut sacrificiul suprem: a preferat moartea decât să renunțe la copilul pe care-l purta în pântece. — Revista ARMONIA – Saltmin Media – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.