Iulian Capsali, reacție după cazul fetei din Caracal: AJUNGE!

Sâmbăta această, pe 27 Iulie, ora 18,00, P-ța Universității

Regizorul Iulian Capsali a reacționat dur după dezvăluirile incompetenței autorităților în cazul crimei Alexandrei, fata din Caracal răpită și ucisă.

Fata a apucat să sune la serviciile de urgență, 112, dar Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) și Poliția s-au întrecut în gafe, astfel că atunci când au ajuns la ea, era prea târziu.

„Două cazuri de fetițe răpite în ultima vreme. Una cu concursul Statului, care și-a folosit toate resursele – Direcția de protecție a copilului împreună cu procurori, polițiști șamd, o adevărată industrie a adopțiilor care a împânzit România și găsește portițe pentru “exportul” de copii. Totul la intervenția ambasadei SUA, părinții fiind cetățeni americani. S-au folosit acte false, un pașaport cu poză făcută cu telefonul, Sorina neputând să fie dată în adopție întrucât avea un frate biologic în țară.

Nu a contat nimic, a fost luată ca un miel la tăiere și dusă din țară.

O altă nenorocire s-a întâmplat astăzi: o fetiță răpită care a sunat ieri DE TREI ORI la 112, o rețea pentru apeluri de urgență administrată de STS. A fost localizată greșit – STS a furnizat o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite. După ce bănuiala s-a oprit asupra unei locații din orașul Caracal, în loc să spargă ușa așa cum fac în alte cazuri, inclusiv de corupție, organele statului au pândit să nu iasă și să nu între nimeni, vreme de câteva ore, până au primit mandatul de percheziție.

Au mai găsit resturi umane și bijuteriile a 4 (patru) fete ce au fost tranșate și arse cu acid de criminalul în serie, care își lua victimele de pe marginea drumurilor din comunele din jurul orașului, cu mașina proprie, tinere fete care stăteau la ocazie.

„Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunțat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheți și are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela criminalul i-a luat telefonul: «Cu cine vorbești?»(…) Dimineață la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliție și s-au plimbat pe stradă prin fața curții până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obținut mandat de percheziție”

Statul este captiv unor centre de comandă străine și are instituțiile puse în solda acestora, pentru acapararea totală a politicului. STS și-a folosit resursele pentru o amplă operațiune de fraudare a votului la ultimele alegeri, dovedită chiar din actele BEC, prin care a dat lovitură de grație celui mai mare partid din România, al cărui lider începuse să devină preocupat de SUVERANITATEA României. În schimb este incapabil să dea coordonatele unui copil aflat în pericol de moarte.

România, apără-ți copiii!

Voi fi prezent la acest protestul organizat de Platforma Împreună în apărarea copiilor români desconsiderați de autorități.

Sâmbăta această, pe 27 Iulie, ora 18,00

P-ța Universității”

sursa  activenews.ro/ 

………………………..

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetiței ucise la Caracal:  Cer demisia șefului Poliției și șefului STS, care au băgat miliarde în echipamente. Unde sunt banii aceia? Nepoata mea a sunat de trei ori, a spus că e legată cu sârmă, că a fost violată.

Copiii Cameliei Smicală abuzați de autoritățile finlandeze somează MAE și Președinția României, să dispună repatrierea lor de urgenț

Peter Costea: De ce nu avem pe nimeni să ne reprezinte interesele? – PROPUNERE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.