Salvini, dezlănțuit împotriva lui Macron, aliatul USR/PLUS: Italia nu e colonia nimănui, nu suntem sclavii tăi

Ministrul de interne italian, Matteo Salvini, i-a transmis președintelui francez Emmanuel Macron că țara sa nu acceptă ordine de la nimeni și nu este colonia nimănui.

Salvini i-a răspuns astfel lui Macron, după ce acesta a criticat Italia pentru că nu a participat la întâlnirea de la Paris, unde s-a semnat un document prin care se reafirma principiul primirii migranților în cel mai apropiat port, care înseamnă de fapt, Italia.

Liderul partidului „Liga” i-a transmis lui Macron un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare, în timp ce a băut o cafea „pentru sănătatea ta, Emmanuel”.

„Italia nu vrea să fie terenul refugiaților. Nu e ca și cum Parisul e centrul lumii, iar Macron e noul Napoleon, care dă ordine, care invită, amenință, insultă, etc. Prietene, ai ceva problemuțe la tine acasă, ocupă-te de cerințele francezilor, lasă Italia. Vrei porți deschise? Ai portul de la Marsilia, Corsica, Franța e enormă, solidară, care se poate ocupa.

Dacă pretinzi ca noi să semnăm un document unde navele ajung în portul cel mai apropiat, adică în Italia ai greșit. Ai găsit Ministrul greșit, partidul greșit, țara greșită, pentru că italienii nu mai sunt dispuși să fie colonia nimănui, sclavii nimănui. Nu vând demnitatea mea, țara mea, viitorul meu și posibilitatea de a schimba regulile acestei Europe.

Continue reading AICI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.