Augustin Lazăr – SFIDEAZĂ ! Fără simțire: “E mulți” care necesită exorcizare!

Avocatul Piperea despre cazul lui Augustin Lazăr: „Adevărul este că un singur exorcist nu poate stopa forța cosmică a (neo)securitătății. Nu când lumea stă și îl aplaudă pe mister Legiune”

de Ștefania Brândușă

Avocatul Gheorghe Piperea a comparat cazul Procurorului General al României, Augustin Lazăr, cu un drac scos de Iisus din corpul unui galilean. Afirmațiile cunoscutului avocat vin ca urmare a justificărilor aduse de procurorul general pentru faptele sale din tinerețe, scrie cotidianul.ro.

„Când Augustin Lazăr a susținut că, pe vremea când era șef al comisiei de liberări a penitenciarului Aiud, nu a făcut decât să își exercite profesia și să respecte legea, subliminal a trimis la trecutul tuturor celor care, ca el, și-au făcut treaba sub regimul comunist, chit că erau instrumente (docile sau deosebit de zeloase) ale aparatului represiv al dictaturii comuniste, asigurată prin frică, teroare și colaboratori – turnători de Securitate. Mai mult chiar, cerând “scuze instituționale” victimelor regimului totalitar, Augustin Lazăr a creat un arc peste timp între Procuratura și Parchetul General în care și-au găsit locul atât de mulți “foști” făcuți puternici de neo-securitate. Spunându-ne, astfel, că ei sunt mulți și că, împreună, sunt o forță implacabilă a naturii sau o legiune, Augustin Lazăr a reușit (cel putin în față lui Iohannis și, implicit, a PNL, USR – Plus și hashtagrezist) să se dezindividualizeze, să se piardă în mulțimea slujbașilor regimului totalitar comunist, blurându-și identitatea și diluandu-și responsabilitatea.

Dacă toți ar fi fost la fel, de ce să nu îi acuzăm pe toți, preferând să arătăm cu degetul pe cineva care, iată, mai are și curajul de a “finaliza” dosarul Revoluției din ‘89, pictată sub formă unei lovituri de stat? Luati aminte ce raspunde dracul, atunci cand Iisus il forteaza sa paraseasca trupul galileanului pe care il poseda, la intrebarea “care iti este numele” :

“Numele meu este Legiune, pentru ca suntem multi”.

(Marcu 5:9)

Ceva imi spune ca dracul îl sfida pe exorcist, că încerca să îl descurajeze, lăudându-se că nu este doar unul, ci ca este, în sine, o mulțime, un egregor malefic, o masă amorfă și imanentă, de neoprit.

Adevărul este ca un singur exorcist nu poate stopa forta cosmică a (neo)securității. Nu când lumea stă și îl aplaudă pe mister Legiune”, a scris avocatul Piperea pe pagina sa de facebook.

sursa: activenews.ro

………………………………………….

Când vom înțelege bine, cât de grav este  pentru unii procurori,  să facă cercetare, să strângă “probe” și să acuze pe nedrept zeci și sute de persoane?

Și, când e vorba de politică, cu cât sunt mai compromiși, cu atât le trebuie funcții mai mari, onoruri mai mari – premii și disticții!

Citiți și:

O opinie “germană” asupra islamului – Majoritatea pașnică este irelevantă

Finanțare tăiată pentru profesorul britanic care făcea cercetări despre legătura dintre vaccinuri și autism

Matei Blaj: Sir Roger Scruton, aruncat în temnița celor care îndrăznesc să gândească altfel decât o cere corectitudinea politică

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.