Înșelătorie demonică

Trăim niște zile cumplite când, dacă  un părinte  își educă copilul cu strictețe,  e considerat dușmanul său, iar un altul care îl împinge spre desfrâu sau alte pericole foarte mari care îi ruinează viața, îi e apreciat de prieten.

Unele state îți ia copilul, dacă nu-l lași să crească cum vrea statul și cum vrea copilul,  și nu-i faci toate poftele!

Trăim zilele acelea în care oamenii pe care părinții noștri îi catalogau medical ca fiind dezechilibrați sexual și mintal, tocmai ei să fie lăsați să predea educație sexuală de la grădiniță până la liceu.

E ca și cum cloșca ar invita vulpea să-și aleagă ce pui dorește la prânz. Dacă ai avea o cloșcă care tace când vine vulpea să-i ia puii ai face-o ciorbă, dacă ai avea un câine care ar linge mâna hoțului care vine noaptea să te fure l-ai duce pe câmp și l-au lăsa să-și aleagă singur drumul în viață. Dar de ce nu ne judecăm și pe noi așa când ne lăsăm copiii pradă degeneraților?

Înșelătoria demonică de azi este să crezi că iubești atunci când taci în fața pericolului moral și că urăști când spui verde-n față adevărul. Dragilor, iubirea nu e nici proastă și nici naivă. Iubirea știe să-și apere familia și neamul de prădători fizici sau morali. Tot iubire este și atunci când spui: “Nu aleg stilul tău de viață pentru că aduce boală, distrugere și moarte!”

Satana vrea să te facă să crezi că oamenii care ne anunță cu privire la răul care ne paște sunt oameni ai urii, nu uita că Satana a făcut-o pe Eva să creadă că până și Dumnezeu îi vrea răul, deschide bine ochii că el te minte și pe tine. Te face să crezi că un creștin care ține adevărul e cea mai mare idioțenie, iar în cluburi, la paradele spurcăciunii și în emisiuni precum “Ispita” și alte stricăciuni, vei găsi adevărații reprezentanți ai iubirii. Nu vezi oare cât de manipulat ești?

Pe cine vei crede, pe Dumnezeu sau pe Șarpele cel Vechi, care a mințit-o și pe Eva? Cei vei alege, poala hainei lui Hristos care vindecă și eliberează sau coada Satanei care ia cu el pe cât mai mulți în iad.

Doamne ajută!

Tony Berbece

sursa

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.