România spulberă poziţia UE în privinţa conflictului arabo-israelian !

«Pentru ce se întărîtă nemulţumirile, şi pentruce cugetă popoarele lucruri deşerte? Împăraţii pămîntului se răscoală, şi domnitorii se sfătuiesc împreună împotriva Domnului şi împotriva Unsului Său, zicînd: “Să le rupem legăturile şi să scăpăm de lanţurile lor!“ –Cel ce şade în ceruri rîde, Domnul Îşi bate joc de ei.» (Psamul 2: 1-4)

Dictatura socialistă a Uniunii Europene a primit o lovitura grea din partea României. Aici este mâna Domnului care face ca politica internațională să împlininească planurile Lui! Mai departe sunt citate din acest articol interesant care merită citit in intregime (AICI).

“România îşi va muta ambasada la Ierusalim, a declarat Viorica Dăncilă spulberând poziţia UE în privinţa conflictului arabo-israelian în timp ce România deţine preşedinţia rotativă a Uniunii.

Anunțul prim-ministrei Viorica Dăncilă a spart poziţia comună a UE şi ONU, conform căreia Ierusalimul aflat acum sub ocupaţia militară a Israelului trebuie să le revină deopotrivă Israelului şi Palestinei în cadrul unei viitoare soluţii a celor două state.

Decizia anunțată de primul-ministru de la București face din România primul stat UE care urmează exemplul preşedintelui american Donald Trump, care a mutat anul trecut ambasada SUA la Ierusalim.

 EUobserver susține că șefa guvernului român a adus daune suplimentare politicii UE, întrucât România deţine în prezent preşedenţia de şase luni a blocului, rol la care a făcut referire şi discursul lui Dăncilă. “Pasul admirabil şi curajos [al lui Trump] m-a impresionat”, a declarat Dăncilă.

În ceea ce-l priveşte, premierul israelian Benjamin Netanyahu a salutat promisiunea lui Dăncilă.

„O felicit pe prietena mea […] pentru anunţul ei de la AIPAC cum că va acţiona pentru a finaliza procedurile necesare pentru deschiderea ambasadei României la Ierusalim”, a declarat Netanyahu duminică.”

sursa

sursa: https://romania.europalibera.org/a/pre%C5%9Fedin%C5%A3ia-rom%C3%A2niei-spulber%C4%83-pozi%C5%A3ia-ue-cu-privire-la-ierusalim/29845482.html

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.