Fiica unui cuplu LGBTist (homosexuali pedofili) dezvăluie ororile sexuale suferite în casa şi din partea părinţilor săi!

Mama, faimoasă scriitoare de SF, primul „experimentator” sexual al trupului fiicei!

Dezvăluirile Moirei Greyland (în imagine) sunt cuprinse în volumul The Last Closet: The Dark Side of Avalon care poate să fie achizionat de aici https://www.amazon.com/Last-Closet-Dark-Side-Avalon-ebook/dp/B0787XLK4H.

Marion Zimmer Bradley a fost un autor de SF foarte bine vândut, un simbol al feminismului şi a fost premiată cu World Fantasy Award pentru realizările sale literare. Este cunoscută mai ales pentru romanul de ficţiune arturian THE MISTS OF AVALON (Ceţurile din Avalon) şi pentru foarte populara sa serie Darkover (cuvânt inventat de autoare).

Marion Zimmer Bradley a fost în acelaşi timp un monstru!

THE LAST CLOSET: The Dark Side of Avalon este o poveste brutală a unei copilării îngrozitoare. Este povestea adevărată despre nişte adulţi prădători care abuzează de inocenţa copiilor fără ruşine, fără a se simţi vinovaţi, fără remuşcări. Este relatarea unui martor despre cum nişte orgolioşi intelectuali utopici, nestingheriţi de legi, tradiţii, religie sau moralitate, pot crea un adevărat iad pe Pământ. 

THE LAST CLOSET este, de asemenea, istoria unei supravieţuiri. este o mărturie puternică despre curaj, speranţă şi credinţă. Este povestea Moirei Greyland, singura fată a lui Marion Zimmer Bradley şi a agresorului de băieţi, condamnat pe viaţă, tatăl ei, Walter Breen, spusă cu propriile ei cuvinte.

Aş mai adăuga punctual:

 • cei doi părinţi, LGBT-işti declaraţi, au abuzat în mod repetat de copiii lor, mama de fată şi tatăl de băieţi, consumau în mod frecvent droguri, erau implicaţi în practici oculte şi erau pedofili;
 • pedofilia şi pederastia celor doi erau cunoscute public, mai ales printre fanii acestora;
 • pedofilia, Moira o vede ca o consecinţă firească a homosexualităţii;
 • mama ei a molestat-o prima dată la 3 ani şi ultima dată la 12; în tot acest timp a oferit-o altor cunoscuţi ai ei;
 • datorită mărturiei sale, tatăl a fost condamnat pe viaţă pentru molestarea unui băieţel, mărturie susţinută şi de singurul ei frate în viaţă;
 • Moira s-a convertit pe ascuns la creştinism;
 • Moira şi Patrick, fratele ei, au început să vorbească public despre suferinţele lor de-abia din 2014;
 • abuzul asupra lor nu a fost numai sexual, ci şi fizic şi psihologic şi atât de sălbatic încât ambii suferă încă de puternice simptomuri de „post-traumatic stress disorder”;
 • Moira spune că a vorbit cu mulţi alţii care au fost crescuţi în familii LGBT şi poveştile lor semănau cu povestea ei;
 • Fiecare copil al unor părinţi homosexuali cu care am vorbit are anumite lucruri comune cu toţi ceilalţi. cei cu numai un părinte în casă au dus dorul părintelui lipsă şi şi-au dorit un tată adevărat, şi aproape toţi am fost sexualizaţi mult prea devreme;
 • astăzi Moira are 40 de ani, o familie, copii, cântă la harpă.

Surse:  Solidaritateeuropeana.wordpress.com

în engleză: https://www.lifesitenews.com/

în franceză: http://reinformation.tv/greyland-pedophilie-homosexualite-lgbt-jallais-80640-2

Fiica unui cuplu LGBTist (homosexuali pedofili) dezvăluie ororile sexuale suferite în casa şi din partea părinţilor săi! Mama, faimoasă scriitoare de SF, primul „experimentator” sexual al trupului fiicei!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.