Iohannis și Satan Bisexualul, cunoscut acum sub numele Baphomet

Fiul lui Dumnezeu S’a arătat ca să nimicească lucrările diavolului. (1 Ioan 3:8)

Cine este Baphomet?

Baphomet a fost descris de un ocultist francez pe nume Alphonse Louis Constant. Acesta a desenat o figură hidoasă, malefică, monsturoasă, care este o creatură hibridă parte ţap, parte bărbat, parte femeie. În esenţă partea umană este bisexuală, dar integrată cu un animal. La această reprezentare a iadului se închină cei mai mari ocultiști ai lumii în prezent.

Baphoment este batjocorirea creației lui Dumnezeu, amestecul dintre bărbat, femeie si animal. Aceasta abominație execrabilă se află in spatele ideologiei de gen. De aceea duhul Satanei vine si pune in mintea unora care sunt bărbati că vor să fie femei, sau unor femei că vor să fie bărbati, iar altii sunt hermafroditi- bărbat si femeie in acelasi timp.

Multi dintre liderii lumii care promoveaza ideologia de gen stiu că in spate este duhul lui Baphomet dar masele mari de oameni nu au idee despre aceasta.

Nu cred ca Iohannis știe ce face, dar cred că Iohannis stie ce face 

Nu cred ca Iohannis stie de relatia dintre ideologia de gen si abominatia Baphomet. Dar Iohannis stie ce face, adică el slujeste intereselor sefilor de la Uniunea Europeana, dintre  care multi sunt adoratorii lui Baphomet. Faptul că Iohannis a jignit brutal milioane de crestini arată clar cu cine România are de-a face. Rugati-va pentru Iohannis ca Domnul sa îi mântuie sufletul!

Ideologia de gen este cea mai periculoasă amenințare la adresa umanității si a României

Natiuni cotropite de Nazism sau Comunism mai au sanse de recuperare. Oameni indobitociti de ideologia de gen (cu exceptii) nu se vor mai recupera niciodata. Ideologia de gen v-a fi una din doctrinele lui Anticrist in timpul necazului cel mare. A rezista pasnic ideologiei de gen in Romania este pur si simplu salvarea natiunii.

Replici pe măsură date lui Iohannis

Pastorul Baptist Sami Tutac ia o poziție ferma împotriva abuzului lui Iohannis. Indemn ca si ceilalti lideri evanghelici să-si spună cuvântul cu respect dar ferm.

M-a impresionat luarea de pozitie a purtătorului de cuvânt B.O.R., Vasile BănescuFelicitari! Biserica Ortodoxă are oameni bine instruiti. La fel de documentat si articulat este si Episcopul Huşilor, Ignatie. Asociatia ProVita are un indemn excelent ca Iohannis să nu fie votat ca presedinte la realegeri in noiembrie. Citez: “Pentru modul INFAM în care președintele României ne-a tratat, vom răspunde cum se cuvine la alegerile din noiembrie. Datoria creștinului este de a fi smerit și blând – nu de a fi prost. Dimpotrivă.”

sursa: ioan8

foto: Baphomet

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.