„De ce și-a ales PAPA FRANCISC colaboratori dintre HOMOSEXUALII NOTORII?”

RĂSCOALA CARDINALILOR face să tremure SFÂNTUL SCAUN! Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

Autor: Ovidiu Drugă

La Vatican se desfășoară în aceste zile o reuniune extrem de importantă pentru viitorul Bisericii Catolice. Papa Francisc a chemat 200 de reprezentanți ai clerului din întreaga lume pentru a găsi o soluție la cumplita problemă a abuzurilor sexuale săvârșite de preoți împotriva copiilor.

Delegaților le-au fost prezentate mărturii video cutremurătoare. Una dintre victime a afirmat că a fost violată încă de la 15 ani de un preot și că a rămas de trei ori însărcinată, dar a fost silită să facă avort de fiecare dată.

La rândul său, Papa i-a rugat pe cei prezenți să „asculte strigătele copiilor care cer să li se facă dreptate” și să pună la punct „măsuri concrete și eficiente” împotriva acestui flagel. Acțiunea Papei nu este însă privită cu foarte multă încredere de manifestanții adunați în apropierea Vaticanului.

Multe dintre victimele acestor abuzuri spun că Papa afirmă de ani în șir că manifestă „toleranță zero” față de astfel de abuzuri, dar deocamdată nimic nu s-a schimbat. Și în rândurile clerului catolic există reticență față de modul în care Papa abordează problema, mai ales.în cercurile conservatoare.

Cardinalii Raymond Burke și Walter Brandmuller cred că liberalul Papă Francisc nu va rezolva nimic, pentru că pune greșit problema. Cei doi susțin că abuzurile preoților sunt în mai mare măsură îndreptate împotriva băieților (75 la sută) și că adevărata problemă sunt homosexualii din Biserică.

Nu e prima dată când cei doi cardinali vorbesc despre o rețea de homosexuali în cadrul Bisericii, inclusiv la Vatican. Cardinalul american Burke declara acum câteva luni într-un interviu: „Cred că trebuie să existe o recunoaștere deschisă a faptului că avem o problemă foarte gravă- o cultură homosexuală în Biserică, în special în rândul clerului și al ierarhiei”. Cum nenumăratele apeluri ale celor doi cardinali au rămas fără răspuns, Burke și Brandmuller au trimis o scrisoare deschisă extrem de dură chiar înainte de deschiderea reuniunii de la Vatican.

Continuarea pe www.evz.ro

____________________________

Citiți și:

A uimit America! Copilul minune al României, ajuns milionar la 19 ani! Povestea lui Sebastian Dobrincu, eroul digital al generației de mâine!

Drept… doar cu alții!

Suspiciunea că Eurovision-ul a fost confiscat de sodomiți se confirmă: Un migrant musulman homosexual este reprezentantul Franței la Eurovision 2019

 

Advertisement

One thought on “„De ce și-a ales PAPA FRANCISC colaboratori dintre HOMOSEXUALII NOTORII?”

  1. Pingback: Peter Costea: Certificat de naștere sau certificat de moarte – Revista ARMONIA – Saltmin Media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.