Fosta mare jucătoare de tenis Martina Navratilova denunță tirania TRANS: Este o NEBUNIE și O ÎNȘELĂTORIE ca bărbații transgender, care se consideră femei, să fie lăsați să concureze împotriva femeilor

de ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ

Una dintre cele mai mari jucătoare de tenis, cehoaica Martina Navratilova, a afirmat că este o ”înșelătorie” intrarea în competiții sportive a bărbaților transgender, dacă au suferit intervenții chirurgicale ireversibile pentru a-și schimba anatomia, scrie Daily Mail.

De nouă ori campionă de la Wimbledon,  Navratilova, acum în vârstă de 62 de ani, spune că nu are o problemă în a se adresa atleților transgender, indiferent de pronumele pe care aceștia/ acestea îl doresc, dar nu ar vrea să concureze împotriva lor.

Este pentru a doua oară când Navratilova aboredează acest subiect, provocând polemici aprinse pe Twitter, după ce a comentat performanța  campionului la ciclism,  transgenderul Rachel McKinnon, de la sfârșitul anului trecut.

„ Argumentul meu cel mai temeinic este acesta: un bărbat poate decide să fie femeie, să ia hormoni, poate câștiga competiții și poate face o avere, după care poate ajunge chiar să facă copii. Este o nebunie și o înșelătorie”, a scris fosta jucătoare de tenis.

Câștigătoare de 18 ori a Grand Slam, Navratilova a scris în „The Sunday Times” că este o nebunie că „sute de atleți care și-au schimbat sexul prin declarații și tratament limitat cu hormoni au obținut deja onoruri pentru performanțe feminine care depășesc capacitățile lor ca bărbați”.

Continue reading Activenews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.