Mesajul premierului israelian, la doar câteva ore după ce Iohannis a solicitat demisia lui Dăncilă

Câteva ore după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat public că își retrage sprijinul oferit Vioricăi Dăncilă și a solicitat demisia acesteia din funcția de prim-ministru, premierul israelian a transmis un mesaj pe Facebook, scrie PS News.ro.

Mai precis, Benjamin Netanyahu a anunțat că va exista o reuniune a celor două Guverne la București în lunile ce urmează, în urma discuțiilor purtate de reprezentanții statului israelian cu Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea. În plus, prim-ministrul statului Israel și-a exprimat speranţa că România îşi va muta ambasada la Ierusalim cât mai curând posibil, conform B1.ro.

„Prim-ministrul Benjamin Netanyahu s-a întâlnit în această săptămână cu premierul României, Ministrul de Externe şi preşedintele Camerei Deputaţilor. Aceste întâlniri reflectă relaţia specială dintre popoarele noastre de-a lungul anilor. (…) În cadrul acestor întâlniri s-a discutat despre diferite modalităţi de a întări relaţia dintre cele două ţări şi s-a convenit o întâlnire comună a guvernelor la Bucureşti în lunile următoare. Investitori şi reprezentanţi ai mediului de afaceri israelian vor participa de asemenea la această întâlnire pentru a aprofunda legăturile comerciale, tehnologice, de investiţii, în sectorul cibernetic şi al sănătăţii dintre Israel şi România”, se arată în postarea de pe Facebook a prim-ministrului israelian.

Continue reading newsnetcrestin.blogspot.ro

 

2 thoughts on “Mesajul premierului israelian, la doar câteva ore după ce Iohannis a solicitat demisia lui Dăncilă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.