Mass media română continuă războiul psihologic împotriva Articolului 48 din Constituție

 Alianța Familiilor din România: “Ați observat, la fel ca noi, că în doar ultima săptămână unele posturi de televiziune din România, cum ar fi TVR1, Digi 24 și B1, au organizat mese rotunde și dezbateri pe tema revizuirii Constituției, a Articolului 48, și a protejării căsătoriei și familiei în Constituție.

Probabil ați sesizat la fel ca noi absența totală de la discuții a reprezentanților Coaliției pentru Familie. Lucrul acesta e inacceptabil și dă dovadă de lipsă de integritate de partea mass mediei române. Nu poate exista o dezbatere onestă, profundă și completă a subiectului fără includerea în dezbateri a Coaliției pentru Familie, mai ales când moderatorul discuțiilor e dl Remus Cernea ori invitatul principal dl Mircea Cărtărescu.
 
Vă rugăm să luați atitudine. Cum? Făcând plângeri la CNA. Vă rugăm să faceți sesizări în nume propriu cu privire la emisiunea România 9, din 9 august, ora 21.00, la TVR 1. Motivul sesizării: lipsa prezenței în studio a inițiatorilor demersului de revizuire constituțională și afirmațiile calomnioase și denigratoare la adresa inițiatorilor și susținătorilor demersului, adică la adresa Coalitiei pentru Familie, si a dvs, a celor 3 milioane de semnatari ai petiției de revizuire. Completarea formularului ia doar 5 minute si o puteti completa aici: http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html.

Vă mulțumim! “

Alianta Familiilor din Romania

http://www.alianta-familiilor.ro

Str. Zmeica nr. 12, sector 4
Bucuresti, N/A N/A, Romania
_____________________
Foto: Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii România 9, din 9 august, ora 21.00, la TVR 1. (sursa)
____________________________________________

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.