MĂRTURIA RECENTĂ a unui arab musulman CONVERTIT la crestinism

marturia-unui-arab-musulman-convertit-la-crestinismMulți musulmani sunt transformați prin vise și viziuni. Vom urmări mărturia deosebită a unuia dintre miile de credincioși.

Mi-am început călătoria la 14 ani. Sincer să fiu, a fost surprinzător pentru mine, fiindcă eu credeam că voi reuși să-mi schimb viața dedicându-mă vieții și rugăciunilor islamice. Dar pur și simplu n-am reușit! Crescând, n-am îndrăznit să critic islamul. Nu îndrăzneam vreodată să întreb despre Mahomed, profetul islamului, sau despre Allah, dumnezeul Coranului.

70% din populația Orientului Mijlociu e sub 30 de ani. Această nouă generație… Stilul de viață al părinților noștri nu ni se potrivește nouă. Avem Facebook, Twitter, internet, computere și televiziune prin satelit. Toate acestea ne dau nouă, arabilor din Orientul Mijlociu, curajul să gândim liber dincolo de granițele satelor.

Eram tânăr și ignorant, dar eram sincer în căutarea lui Dumnezeu. Credeam că dacă mă dedic mai mult islamului, mă va atrage mai mult. Cu un an și jumătate în urmă am început să caut adevărul și astfel mi-am predat viața Domnului Isus.

În toți acești ani am căutat dragostea, și am găsit-o. Am căutat pacea și am găsit-o. Toate lucrurile pe care nu mi le putea da islamul le-am găsit în Isus. Viața mea s-a schimbat radical. Eu îl numesc creștinism prin alegere. Nu ține de o cultură. Aleg azi să trăiesc pentru Isus.

Doi ani și jumătate am fost creștin în secret. Credeam că sunt singurul creștin care a fost musulman. Știu că sună ridicol, dar acesta e adevărul. Atunci, nu auzisem de nimeni care a renunțat la islam. Nimeni nu-și propune să renunțe la islam. Niciun musulman din Orient nu se va gândi să renunțe la islam, fiindcă știe ce urmează. Dacă am fi într-o societate musulmană ideală, în care ar domni legea Sharia, moartea noastră ar fi perfect legală.

Sunt oameni care spun că islamul e o religie a păcii. Asta e o insultă. Eu l-am trăit. Provin din acea cultură. Am citit versetele, știu ce e acolo. Din corectitudine politică, oamenii vor să privească în direcția opusă. Facem aceasta de ceva vreme.

Acum ne confruntăm cu terorismul. Oamenii spun că toți musulmanii sunt teroriști, dar nu e adevărat. Acestea sunt caracteristicile unui terorist. Propagarea islamului în toată lumea este un fundament al islamului. Aceasta e părerea mea.

Ei încearcă să facă asta aici, dar și în America. Cei cu care încercăm să vorbim ne ignoră crezând că suntem prea radicali. Nu, nu sunt prea radical! Versetele din Coran spun că trebuie să fiu omorât. Cum veți proceda?

Am fost invitat la un grup mic și am întrebat pe cineva cum l-a cunoscut pe Domnul. Mi-a spus că Isus i-a apărut într-o viziune. I-am pus aceeași întrebare fetei din dreapta mea și mi-a spus că majoritatea au avut un vis sau o viziune cu Isus. Tot mai mulți tineri au vise și viziuni și ajung să cunoască Evanghelia.
Putem ajuta prin rugăciune. Rugați-vă pentru Orientul Mijlociu. Rugați-vă pentru creștini. Totodată, susțineți lucrările cu impact din acea zonă. Rugați-vă și El vă va spune în ce domeniu să ajutați.
Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 150 – octombrie 2016 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.