ALINA GORGHIU: “Suntem pentru familia tradițională, o susținem în forma aceasta”

alina-gorghiu

Un important  Partid – PNL – și președintele en-titre – Alina Gorghiu –  se pronunță ferm pentru Familia tradițională!

 În luna mai 2016, Coaliția pentru Familie a depus la Parlament cele trei milioane de semnături strânse în vederea demarării revizuirii Constituției.

 De-atunci și până acum, însă, cu mici excepții, politicienii au păstrat o tăcere mormântală asupra subiectului, ignorând practic voința celor 3 milioane de români.

 Ieri însă, copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit despre acest subiect. Aceasta a spus că angajamentul partidului său este ferm pentru familia tradițională, chiar dacă forme de „protecție” pentru minorități” ar trebui să existe.

 „Avem o Constituție pe care Curtea Constituțională va trebui să o respecte și avem o legislație în vigoare pe care vom vedea dacă apreciază că e cazul să o modificăm sau nu. In momentul acesta, angajamentul este ferm pentru familia tradițională. Articolul din Codul de procedură civilă este la fel de clar, susține că o căsătorie poate fi realizată între un bărbat și o femeie. Asta nu înseamnă că forme de protecție pentru minorități nu ar trebui să existe”, a declarat șefa PNL.

 Gorghiu a mai spus, conform Agerpres, că tema familiei nu ar trebui ferită de campania electorală.

 “Și cred că merită o discuție în condițiile în care ferim o temă atât de controversată de campania electorală. Eu cred că această temă va fi, pur și simplu, denaturată. De aceea evit să ignoram prioritățile PNL pentru guvernare pentru alte subiecte. Deci, suntem pentru familia tradițională, o susținem în forma aceasta“, a spus Gorghiu.

 Coaliția pentru Familie a anunțat că își dorește ca referendumul pentru modificarea Constituției, în sensul specificării căsătoriei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie să aibă loc simultan cu alegerile.

http://www.privesc.eu/widget/live/68181

CCR a avizat inițiativa constituțională care definește căsătoria ca uniunea dintre un bărbat și o femeie CU UNANIMITATE de voturi. Coaliția pentru Familie: Solicităm Camerei și Senatului să dezbată proiectul de lege în procedură de URGENȚĂ

Sursa: http://www.activenews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.