Papa Francisc – Atitudine jihad-istă față de creștinism

Făcut de rușine, dar persistent în minciună ca diavolul!

by Paul Dan / 9 August

In vizita recentă de 5 zile in Polonia, Papa a fost trântit la pământ, dar a rezolvat-o printr-o minciună sfruntată spunând că se uita la o icoană si s-a împiedicat. Căderea la pământ a lui Francisc nu este la întâmplare, in special la o ceremonie așa de importantă. Practic, Papa se prăbușește cu toate că era ținut de cot de un cardinal. Vezi la minutul 1:31 in video. 

Declaratii de jihad ideologic anti-crestin
ale lui Francisc 

Cu o zi inainte ca Papa sa mearga la Ziua Mondiala a Tineretului in Polonia, un eveniment catolic, doi jihadisti islamisti au atacat o biserica, catolica din Saint Etiene din Normandia, luand ostatici si taiand gâtul batranului preot catolic Jacques Hamel care conducea Eucharistia catolica in acea biserica. Bestiile jihadiste au fost impuscate de fortzele speciale.

Papa participa la evenimentul tineretului in Polonia. Acolo cade la pamant cum ati vazut in videoclip, iar pe avion la intoarcere de la festivalul catolic el face declaratii jihadiste de natura ideologica anticrestina. In loc sa reflecte la oroarea crimei islamiste, Papa cu obraznicie fara limite scuza atrocitatile islamice. Vom analiza spusele Papei in cele ce urmeaza. Dar inainte de aceasta o sa pun in rosu una dintre cele mai autorizate evaluari ale islamului. Autorul este Robert Spencer de la Jihad Watch care a fost consultant la toate nivelele militare si politice in America in privinta islamului pana acum catva timp cand corectitudinea politica l-a impins afara din slujba care o avea. Bunicii lui Robert Spencer au fost crestini si au fost fortzati sa emigreze din Orientul Apropiat in America.

Iata ce spune Robert Spencer, specialistul in Islam:

Islamul este unic intre religiile lumii, dezvoltand o doctrină, o teologie și un sistem legal in care toate aceste elemente cheama la război împotrivainfidelilorAu fost 28,923 de atacuri violente teroriste si jihadiste la nivel mondial de la  9/11/2001. Câte atacuri violente au fost făcute în acel interval de “fundamentaliști” catolici în numele catolicismului?

Ce inseamna oferta de pace islamica? De ce Papa si multi lideri mondiali spun ca islamul este o religie a pacii? 

Oferta de pace islamica in trecut aparea atunci cand musulmanii erau mai puternici in relatia cu ne-musulmanii oferindu-le acestora sa se converteasca la islam. Invitatia de convertire la islam era facuta inainte de razboi impotriva infidelilor avand ca scop expansiunea islamului cu cat mai putine pierderisi cat mai multi convertiti adaugati la islam, care mareau numarul musulmanilor pe glob.

Deci idea “pacii” islamice este un subterfugiu de convertire la islamism prin amenintarea cu razboiul, dar Papa si multi lideri mondiali omit intentionat toate aceste elemente, prezentand o forma falsa a ceea ce este islamul in realitate. Iata ce spune Koranul in oferta de “pace” islamica: convertirea la islam si chemarea crestinilor sa se lepede de Domnul Isus zicand ca “Dumnezeu nu are nici un partener”. In caz ca acestia refuza, ii asteapta razboiul:

Spune: O, oameni ai scripturii! Veniti la un cuvânt comun între noi și voi: că ne vom închina nimanui în afară de Allah, și că vom atribui nici un partener lui, și că niciunul dintre noi nu va lua pe alții pentru domnii în afară de Allah. Și dacă ei întorc spatele, atunci spune: Fiti martori că noi suntem cei care s-au predat (lui). (Aal ‘Imran 3:64)

Declaratiile jihadiste ideologice ale Papei

“Este un grup fundamentalist care se numește ISIS, dar nu se poate spune, nu este adevărat, și nu este corect, sa spunem că Islamul este o religie teroristă”, a spus Francis. Aici Papa face o afirmatie reductionista urmata de o minciuna gigantica. El reduce ideologia jihadista islamica doar la nivelul Statului Islamic, iar pe urma imediat afirma ca islamul nu este o religie terorista. Iata cum il contrazic expertii musulmani de la cea mai importanta universitate musulmana din lume, Al-Azhar, din Egipt:

Scoala de gandire Shafi’i: Un manual Shafi’i a legii islamice, care a fost aprobat în 1991 de către clerici de la acea universitate, autorități de frunte în lumea islamică, care reprezinta referinta de gandire pentru sunnitii radicali, spun despre jihad “califul face război împotriva evreilor, creștinilor și zoroastrilor … până când devin musulmani sau să plătească taxa de ne-musulmani”

De 480 de ori în Koranul Sfânt, Allah indeamna musulmanii să facă jihad. Noi îndeplinim numai ordinele lui Allah. Numai jihad-ul poate aduce pace lumii ” – teroristul taliban Baitullah Mehsud

Papa a mai spus: “Nu-mi place să vorbesc despre violența islamică, pentru că în fiecare zi, când citesc ziarul, eu văd violența” spunand ca citeste despre un italian care isi omoara logodnica lui sau soacra. “Ei sunt catolici botezați. Ei sunt catolici violenti”, a declarat Francis, adăugând că, dacă este sa vorbească despre “violență islamică”, atunci el trebuie să vorbească si despre “violență catolică”. Papa a declarat că în fiecare religie există oameni violenți, “un mic grup de fundamentaliști”, inclusiv în catolicism.

Papa a ajuns un campion al ereziilor, al afirmatiilor aberante si un aparator infocat al islamului. In paragraful de mai sus acest purtator de cuvant al Diavolului incearca sa puna egal intre cazuri izolate de omor in societate si terorismul global perpetuat de islam. Asemenea analogie falsa vine direct din iad!

Iata ce mai spune specialistul in islam, Robert Spencer:

“Papa trădează creștinii din Orientul Mijlociu și din lume, precum și toate victimele violenței jihadului, prin declaratii false despre ideologia care motiveaza atacurile asupra crestinilor, în loc să confrunte acea ideologie și să facă apel la musulmani să renunțe și să reforme doctrinele Islamului de violență.”

Papa fundamentalistul! 

Papa zice: “Când fundamentalismul merge până acolo ca sa ucida… tu poți ucide cu limba ta și, de asemenea, cu cuțitul”. Fara sa stie Papa isi da pe fatza fundamentalismul anticrestin insinuand ca cei care critica islamul “ucid cu limba”. De fapt el in mod constant ucide cu limba crestinismul romano-catolic prin promovarea fara rusine a islamului si prin atacarea constanta a tot ce este traditie romano-catolica.

Niciodata in istoria bisericii nu a fost cineva mai incompetent si mai insolent in atacarea dogmelor fundamental crestine si promovarea celei mai puternice religii anti-crestine, islamul. Papa este cel mai mare anticrist contemporan!

Scopul esential al islamului jihadist este convertirea 

Scoala islamica Hanafi: Un manual Hanefit de lege islamica insistă că oamenii trebuie să fie chemati să îmbrățișeze Islamul înainte de a lupta impotriva lor  “Profetul a instruit comandanții săi să cheme pe necredincioși la credință.” Subliniază faptul că jihad-ul nu trebuie să fie purtat pentru câștig economic, ci numai pentru scopuri religioase: chemarea la Islam “oamenii vor percepe că sunt atacati din cauza religiei, și nu de dragul de a le lua proprietatea lor, sau de a face sclavi din copii lor, iar pe acest considerent, este posibil ca oamenii să poată fi indusi să accepte apelul la islam, pentru a se salva de necazurile de război. “

Alte declaratii teroriste islamice 

“Jihadul, lupta sfântă în numele lui Allah, cu toată forța de numere și arme, ii se acordă cea mai mare importanță în Islam … .Prin jihad, Islamul este stabilit … .Prin abandonarea jihadul, Allah să ne protejeze de aceea, Islamul este distrus, și musulmanii merg în poziție inferioară, onoarea lor se pierde, terenurile lor sunt furate, conducerea lor și autoritatea lor dispare. Jihad-ul este o obligația și datoria fiecarui musulman ”
– terorist Faisal Shahzad care a pus bomba in Times Square

“Dacă mergem dupa regulile de interpretare clasice a interpretării Koranului, nu este posibil să condamni terorismul în termeni religioși. Koranul rămâne total aderent la regulile clasice în evoluția sa de sfințenie pentru propria sa justificare. Acesta este secretul puterii sale teologice “.
– Nasr Hamid Abu Zayd intelectual egiptean

“Deci, pas cu pas am devenit un musulman religios devotat, Mujahid – adică unul care participă la jihad”
– criminal terorist Abdulhakim Mujahid Muhammad din Little Rock, Arkansas

Toti acestia, desigur, pot fi respinsi ca “extremiști”, deși ei au fost toți musulmanii devotați care au fost determinati să urmeze religia lor asa cum trebuie. Același lucru il gasesti când te uiti la sursele de autoritate sunnite școlile de jurisprudență sunnite (madhahib):

Scoala islamica Maliki: Ibn Khaldun (1332-1406), un pionier istoric și filosof si de asemenea un teoretician juridic Maliki. În renumitul sau Muqaddimah, el notează că “în comunitatea musulmană, războiul sfânt este o datorie religioasă, din cauza universalismului misiunii musulmane și (obligația) de a convertii toti oamenii la Islam, fie prin convingere sau prin forță.” In Islam, persoana care se ocupă de problemele religioase este preocupat de “politica de putere”, pentru că Islamul este “sub obligația de a câștiga putere asupra altor națiuni.”

Acest lucru este, de asemenea, predat de către intelectuali moderni ai Islamului. Majid Khadduri a fost un intelectual irakian de lege islamica, cu renume internațional. În cartea sa Război și pace în Legea Islamului, care a fost publicat în 1955 și rămâne una dintre cele mai lucide lucrări pe această temă, Khadduri spune acest lucru despre jihad:

“Statul care este privit ca instrument pentru a universaliza o anumită religie trebuie să fie in constanta expansiune. Statul islamic, a cărui funcție a fost de a pune legea lui dumnezeu în practică, a căutat să stabilească Islamul ca ideologia care domineaza intreaga lume …prin urmare, jihad-ul a fost utilizat ca instrument atât pentru universalizarea religiei și stabilirea unui imperial stat mondial.” (P. 51)

Sursa articolului (Jihad Watch)

https://ioan8.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.