Laura Codruţa Kövesi nu e singura care a furat din textele Tamarei Makarenko

Deşi e singura care i-a pocit numele!

(TAMAM Makarenko, în loc de TAMARA Makarenko!)

lck.s0p9qcgv2x

Cea mai spectaculoasă „decoraţie” a Laurei Codruţa Kövesi va rămîne cea de PLAGIATOR. Oricît s-ar evita acest subiect de către „presa fricoasă”, Kövesi nu va putea să scape de această acuzaţie pentru că, în calitate de şefă a DNA, trebuie să-i ancheteze pe hoţi, iar plagiatul nu este altceva decît un „furt intelectual”!

S-au împlinit de curînd 4 ani de cînd Mugur Ciuvică a descoperit că Laura Codruţa Kövesi a plagiat masiv în teza sa de doctorat susţinută în anul 2011 la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universităţii de Vest din Timişoara.

Zilele trecute, cotidianul.ro a reluat acest subiect, atrăgînd atenţia asupra unui fapt de neimaginat: Kövesi nu numai că n-a citit cărţile la care face trimitere, dar a şi pocit pe tot parcursul tezei numele unui autor: TAMAM Makarenko, în loc de TAMARA Makarenko! Kövesi nu știe nici măcar care este numele de familie al doamnei „TAMAM”!

Numărul fanilor Tamarei Makarenko este mult mai mare

În articolul respectiv, subliniam un fapt ciudat: Kövesi nu este singura care citează din Makarenko! Alţi doi autori, Nicolae Lupulescu (de la care se pare că a furat Kövesi) şi Ciprian George Gîrleanu, au folosit exact acelaşi pasaj dintr-un eseu al Tamarei Makarenko.

Continuînd cercetările, am descoperit că numărul celor care s-au folosit de eseul Tamarei Makarenko este mult mai mare. Priviţi şi minunaţi-vă unde a ajuns hoţia intelectuală:

Seria aceasta incredibilă nu este nici pe departe completă, ci reprezintă doar eseurile văzute de noi. Este cît se poate de limpede faptul că aproape toţi cei de mai sus nici măcar nu au văzut studiul Tamarei Makarenko, darămite să-l fi citit. Nici măcar unul dintre cei de mai sus nu a reprodus în ghilimele vreun pasaj citat din Tamara Makarenko!

Nota comună a tututor „specialiştilor” citaţi mai sus este că nici măcar unul nu a scris în Note titlul original, în engleză, al studiului Tamarei Makarenko pe care-l citează, care este „The connections between terrorism and criminality”!

Absolut toţi au aceeaşi formulă: „Tamara Makarenko, Conexiunile între terorism şi criminalitate, Jane’s Intelligence Review, Marea Britanie,2004”, cu variantele „Makarenko, Tamara” sau „Londra, 2004”, ceea ce demonstrează faptul că au copiat unul după altul! Face, desigur, notă discordantă Laura Codruţa Kövesi, care a pocit numele cunoscutei cercetătoare TAMARA Makarenko, pe care a botezat-o „TAMAM”!

Continue Reading Cotidianul.ro

________________________________________

Citiți și:

Macovei cere excluderea lui Ponta din Barou

Deci, implicit, și aceea a Laurei Codruţa Kövesi!!!!!

*

Adevărul îl face liber pe om. Îl scapă de acuzații, de legăturile primejdioase, de  orice superstiții, de minciună și de  impostura în care se află. E nevoie de adevăr, de mărturisire, de iertare, de îndreptare, de pacea și liniștea sufletească (pe care o dă  Dumnezeu prin iertare și regenerarea vieții decăzute, ridicându-l de unde era căzut).

Fiecare trebuie să intre într-un atel de proces de recunoaștere, de iertare și de eliberare. Și Monica Macovei are nevoie de asta. Să coboare și ea cu picioarele pe pământ, din poziția de acuzator și de judecător, nu e deloc mai brează cu nimic. Tot omul rebuie să treacă și să coboare (urce)  la Crucea iertării depline, apoi să fie ridicat la statutul de om după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Până atunci, seamănă și fac faptele Înșelătorului, ale tatălui minciunii, adică al Diavolului (vezi Evanghelia după Ioan 8:41-44).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.