Condoleezza Rice, fost secretar de stat SUA, se roagă în biserică pentru națiunea americană

condoleezza-rice-orando

Fost secretar de stat al Statelor Unite, Condoleezza Rice a înălțat o rugăciune prin care implora mila lui Dumnezeu pentru iertare și dorința sa ca americanii să se întoarcă la El, pentru ca țara sa aibă liniște, pace și unitate.

Condoleezza Rice, care a fost secretar de stat in timpul presedintelui George W. Bush, a participat la serviciul de inchinare al Bisericii Prezbiteriene din Menlo Park, California, relateaza Blaze, citat de Acontecer Cristiano.

Rice s–a rugat pentru victimele violentei din ultimele saptamani care au avut loc in diferite orase ale Srarelor Unite si si-a manifestat increderea ca autoritatile vor aplica legea si vor proteja oamenii nevinovati.

In rugaciune, Condoleezza Rice a cerut iertare in numele Statelor Unite pentru „prejudecatile trecutului in ceea ce priveste sclavia”.

Iarta-ne pentru trecutul intunecat si pentru durerea pe care am cauzat-o multor oameni. Sunt umbre care inca mai exista si-n prezent si nu vrem sa le ascundem”, a spus ea.

Tata Ceresc, acesta nu este viitorul pe care ni-l dorim pentru tara noastra. Noi nu vrem ca aceasta divizare sa acapareze viitorul nostru si viitorul copiilor si nepotilor nostri. Inaltam rugaciunea noastra catre Tine, pentru ca oamenii sunt slabi si neajutorati, dar stim ca Tu ai raspunsuri si poti rezolva orice situatie. Ca natiune si ca popor, trebuie sa ne intoarcem din nou Iisuse in bratele Tale care ne primesc cu caldura iubitoare, caci Tu ne iubesti si vrei sa fim ai Tai”.

Sunt increzatoare ca in intreaga lume crestinii vor fi niste instrumente care aduc pacea si reconcilierea. Aceste lucruri, le cerem in numele Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos. Amin”, si-a incheiat rugaciunea Rice.

Sursa: http://afirmativ.com/2016/07/22/fost-secretar-de-stat-sua-s-rugat-pentru-ca-americanii-sa-se-intoarca-inapoi-la-dumnezeu/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.