Turnul Eiffel a fost luminat în această noapte în culorile curcubeului (steag GAY-blasfemie). Nu steagul USA

Victimele de la Orlando

A facut Franța un gest asemănător când sute de creștini au fost măcelăriți în Orientul Mijlociu? Naționalitatea victimelor nu contează, mai ales atunci când se moare și arbitrar-gratuit. Iată ce contează pentru Franța… orientarea sexuală… imoralitatea crasă!

Nici măcar când in Pakistan au fost omorati 72 de crestini la Lahore, Pakistan nu a fost reprezentat în luminile țării sale (ne)aprinse în Turnul Eiffel. Nici pentru cazurile  criminale ale Boko Haram din Nigeria când sute de fete creștine (și nu numai) sunt violae sau ucise.  Nu ne doare de copii când sunt puși în pericol la toalete publice din cauza curentului de transgender. Nu ne doare că “Barnevernet”  (CPS al țărilor de Nord) fură copiii zilnic de la părinți pentru profit. Nu ne doare că sunt fete si copii vânduti ca sclave sexuale in Orientul Mijlociu. Nu ne doare cand copiii si parintii lor sunt macelariti in Orientul Mijlociu si cei ce scapa cu viata sunt pusi pe drumuri si multi pier pentru ca țări ca si SUA primeste sirieni, câte o sută pe zi, dar niciunul nu este creștin refugiat….

Doamne, Dumnezeule,  dă-ne din lumina Ta să vedem realitatea cruntă și să putem decide în cunoștință, să nu ne lăsăm orbiți de întunerecul gros al imoralității și ateismului criminal care caută să se instaleze pese tot în lume!

Cine e la butoanele …țării? … țărilor?

Eiffel Tower in rainbow colors following Orlando massacre.

ACTIVE NEWS:

În solidaritate cu victimele atacului armat din clubul de homosexuali din Orlando, acolo unde 50 de persoane au fost ucise și alte 53 rănite, autoritățile din Paris au decis ca în această seară Turnul Eiffel să lumineze în culorile steagului LGBT, anunță thelocal.fr.

CITITI mai MULT aici – http://www.activenews.ro

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.