Iulian Capsalli: Familia în contextul actual – Niciodată, de-a lungul istoriei umanității, nu a existat ideea de „familie” homosexuală, nici măcar în mentalitatea păgână.

Afiș „România pentru Familie”, grafică semnată de Veronica Iani.Credință și Cultură Azi.

[Video în josul paginii]

Firescul familiei tradiționale (30 05 2016)

InvitatIulian Capsali, regizor și publicist, la Trinitas TV

Câteva comentarii alaturi de acest interviu oferite de Iulian Capsalli in discutia de pe pagina sa de Facebook:

Iulian Capsali De altfel DEX spune clar ce înseamnă FAMÍLIE, familii, s. f. 1. Formă socială de bază, întemeiată prin căsătorie, și care constă din soț, soție și din descendenții acestora.

Iulian Capsali CĂSĂTORÍE, căsătorii, s. f. Uniune legală, liber consimțită între un bărbat și o femeie pentru întemeierea unei familii. Trai comun între soți, viață conjugală; căsnicie. – Căsător (înv. „soț” < casă1 + suf. -ător) + suf. -ie.

Iulian CapsaliIulian Capsali Ceea ce vor revolutionarii de tipul Adi Zyn (unul dintre comentatori la aceasta postare pe FB) este sa schimbe sensul cuvintelor. Exact ca in distopiile orwelliwene, realizeaza sub ochii nostri newspeak, limbajul „revolutionar”.

Iulian Capsali “Familia nu este un moft”, a spus Gabbana in interviu. “In ea se afla un sens al apartenentei supranatural”.

Procrearea “trebuie sa fie un act al dragostei”. Copiii născuti prin înseminare artficială sau donație de ovule sunt “copii chimici, sintetici. Utere pentru inchiriere, seminte alese de la catalog“, a spus Dolce.

Singura familie este cea tradițională. Fără copii chimici și utere închiriate: viața are un curs natural; sunt lucruri care nu ar trebui schimbate”.

CITITI mai MULT aici –

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D1627834320876049%26id%3D100009484907272&width=500

________________________________-

Afiș „România pentru Familie”, grafică semnată de Veronica Iani.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.