ROMÂNIA e cea mai credincioasă țară din EUROPA – În timp ce UNIUNEA EUROPEANĂ este tot mai atée

Europe-belief-in-god-500x442

Ziarele de Mare Tiraj din România duc o propagandă ATEISTĂ, anti-biserică și anti-religioasă. PE CINE SERVESC ELE?

UE folosește culoarea neagră pentru credința religiei milenare

Televiziunile propagă și ele ateismul și pseudo-cultura. Moderatori “imparțiali”, cu o educație și cultură îndoielnică pun accentul pe magie, NU  pe credință și religie. Vezi cazul Eclipsei de Soare /sau de Lună, când la TV, timpul majoritar al invitaților pentru analizarea mărețului eveniment l-a luat o ghicitoare cu puțină carte (adeptă a magiei) și nu marele Profesor Universitar Dr. CONSTANTIN GALERIU (preot și profesor de teologie)

Nota Redactiei: măsurătorile sunt facute de Uniunea Europeana, asta ca stiti “ce mai monitorizeaza si ce mai masoara “Uniunea” . Observati si culoarea închisă, NEAGRA cu care sunt marcate țările credincioase.

De ce urmărește Rețeaua Progresistă și Statul Progresist eliminarea religiei și a credințelor milenare din societate?

Religia și credințele religioase sunt văzute de rețeaua progresistă ca fiind principalele sisteme care introduc un set de valori morale complet opuse celor progresiste. Statul progresist este un stat care luptă împotrivă religiei la fel ca și statul bolşevic. Religia e văzută ca și “opiul popoarelor”. Din acest motiv Religia, Biserica și Credincioșii sunt atacați permanent și diabolizați. Din același motiv se urmărește eliminarea orelor de religie din școală.

Scopul? Religia creștină apără morala, familia, obiceiurile, credințele și tradițiile MILENARE, moștenite din generație în generație și din tată-n fiu. Doar distrugerea Religiei, a Bisericii și îndepărtarea tinerelor generații de religie, pot să impune ideologia internaționalist ateistă care să dizolve statele naționale într-un imperiu mondialist. Distrugerea Creștinismului este o etapă obligatorie pentru atingerea acestui scopului.

Continue reading FLUIERUL

______________________________________

Notă: subtitlul cu roșu aparține Revistei ARMONIA

Sursa: http://www.fluierul.ro

sursa fotografiilor: george-damian.ro

_________________________________________

Valeriu ZgoneaCitiți și:

Valeriu Zgonea este fondator al unei filiale S.E.C.S. care susține educația sexuală în școli, dar și promotor al drepturilor LGBT

One thought on “ROMÂNIA e cea mai credincioasă țară din EUROPA – În timp ce UNIUNEA EUROPEANĂ este tot mai atée

  1. Pingback: România, cea mai credincioasă țară din UE, conform chiar măsurătorilor UE. DREPT pt care ne bagă pe gît pelerinajele la sinagogă în programa școlară, dacă tot n-au putut scoate religia. – Acta Diurna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.