Dezvăluiri: “Secretul rusesc al Alinei Mungiu-Pippidi”

vasile-ernu-alina-mungiu-pippidi1-465x390

Autor: Dodo Romniceanu

Alina Mungiu-Pippidi a intervenit recent în discuţia despre cazul familiei Bodnariu cu o poziţie cel puţin uimitoare. Fără o dovadă clară, Mungiu-Pippidi a afirmat într-un editorial că românii care protestează faţă de instituţionalizarea copiilor Bodnariu în Norvegia fac jocul Rusiei, ba chiar sunt manevraţi de oamenii lui Putin. În acest caz, mai spunea Mungiu-Pippidi, ar trebui să intervină SRI şi SIE.

Dar, ce să vezi, potrivit siteului flux24.ro, în anturajul doamnei politolog se află soţia unui domn născut în Uniunea Sovietică şi deţinător al unei platforme pe care au fost lăudate atacurile din 11 septembrie

Potrivit unor relatări din presă, organizațiile neguvernamentale patronate de Alina Mungiu Pippidi, președinta Societății Academice din România (SAR), ar fi primit sume mari de bani din fonduri norvegiene. Mai mult, siteul flux24.ro arată că mâna dreaptă a Alinei Mungiu Pippidi de la SAR, doamna director executiv Simona Ernu, practic omul cheie, este nimeni alta decât soția lui Vasile Ernu, născut în Uniunea Sovietică. Mai multe detalii aici: EXCLUSIV: Secretul rusesc al Alinei Mungiu

Ernu este unul din fondatorii şi coordonatorii proiectului http://www.criticatac.ro, de orientare de stânga, o platformă pe care au fost lăudate atacurile din 11 septembrie din Statele Unite ale Americii, mai scrie flux24.ro.

Vasile Ernu apare și pe celebra listă ţări și persoane, în care e necesară crearea unui club de elită și / sau a unui grup de influență prin „Russia Today- lista prietenilor lui Aleksandr Dughin, ideologul Euroasiei, consilier al președintelui Dumei de Stat și considerat un om cheie al propagandei Kremlinului.

În e-mailurile obținute de un grup de hackeri ucrainieni se spune: AGD [Aleksandr Gelyevich Dugin] s-a întâlnit fie personal, fie prin intermediari, și a discutat direct sau indirect perspectiva participării în organizație [clubul elitist pro-rus] și/sau într-o inițiativă informală de influență pro-rusă.

Hackerii au dat publicității o parte din documente care descriu modul de acțiune al cercului lui Dugin, în special pe cel al finanțatorului, Konstantin Malofeev.

Citeşte şi Lista prietenilor Rusiei din România deconspirată de Alexandr Dughin&Co. Prin e-mail!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.