Lăcrămioara: AJUTOR ÎN RUGĂCIUNE

RugaCând cu Lazăr, prietenul lui Isus, bolnav, evanghelistul Ioan ne dezvăluie că Isus plângea

Ioan 11:35

Despărțirea fizică de cineva drag produce durere, iar lacrimile atunci sunt inevitabile. Ca om, nici Domnul Isus nu a fost altfel, căci El avea cea mai simțitoare inimă și-Și iubea prietenul.

Fiecare  trecem prin astfel de situații. Viața nu ocolește pe nimeni, înafara  cazului când plecăm din această lume înaintea celorlalți.

Dar și despărțirea temporară de  persoanele iubite ne produc un disconfort și chiar  suferință. Cum ar fi despărțirea mamei de copilul ei iubit….

Dar noi știm că Însuși Domnul Isus mijlocește pentru credincioși la Tatăl. El este încă pregătit să spună despre fiecare: “Tată, iartă-l că nu știe ce face.”  El ne-a iubit mai întâi, pe când eram noi încă păcătoși.

Dar fiindcă ne iubea, inima Lui a plâns și a sângerat mult, la Golgota, pentru păcatele fiecărui om. Și El dorește ca nimeni să nu piară … în negura iadului, ci ca tot omul să aibă credință și să vină la pocăință și să aibă viața veșnică în Împărăția Sa.

Dragi fragi și surori,

Cuvântul ne învață să facem tot felul de rugăciuni, cu cereri și mijlociri, cu mulțumire, în Numele Domnului Isus care și-a dat viața la timpul hotărât pentru ca oricine crede în El să nu vină la judecată ci să aibă viața veșnică.

Marți, 25 Noiembrie, la CLUJ – operație de cancer 

Lăcrămioara, este o tânără fiică risipitoare care încă nu s-a întors în Casa Tatălui (ca multe altele care pribegesc neștiutoare în lume) și  ARE NEVOIE URGENTĂ de rugăciunile noastre de mijlocire la tronul de îndurare al harului divin al Celui Prea Înalt. Lăcrămioara la cei 40 de ani și ceva are nevoie de compasiunea noastră. Ea are nevoie de priceperea medicilor chirurgi din CLUJ – acum când inima și viața ei tremură în fața cuțitului – dar ea are o mult mai mare nevoie de harul lui Dumnezeu care să-Și întindă Mâna cu toiagul iertării și cu balsam vindecător care să-l pună peste rana canceroasă din tupul ei (Marți 25 XI, este la clinica din Cluj pentru operație. Și mama ei plânge pentru sănătatea ei. Să-i fim alături, să simțim cu cei aflați în nevoie).

Frați și surori, Domnul nu dorește moartea păcătosului, ci întoarcerea lui de la întunerec la lumina Sa minunată. Să ne rugăm ca Domnul să lucreze și în acest timp de criză, să  cerceteze inima și viața Lăcrămioarei și să facă  o  minune- să-i dea vindecare fizică și spirituală.  Să-i iasă Domnul în întâmpinare – așa cum ne-a primit pe fiecare dintre noi – și s-o cucerească prin frumusețea Lui desăvârșită și prin ajutorul Său neprețuit.

*

Nevoia rugăciunilor noastre este și pentru Otniel Ciurdar – dirijor creștin baptist, Mihai Sîrb – pastor baptist, ambii sunt în situații critice cu inima în aceste zile (SUA).

 

One thought on “Lăcrămioara: AJUTOR ÎN RUGĂCIUNE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.