Alimentul care combate cancerul mai bine decât chimioterapia. Cum acționează?

cancer-de-pieleCercetatorii au descoperit, in urma mai multor experimente desfasurate in ultimele decenii, ca sucul de lamaie, amestecat cu bicarbonat de sodiu, actioneaza incredibil de puternic asupra diferitelor tipuri de cancer.

Mai mult decat atat, se pare ca efectul acestui amestec ar fi de 10.000 de ori mai puternic deccat chimioterapia, mai ales cand vine vorba de tratarea chisturilor sau a tumorilor.

Rezultatele obinute de cercetatori deschid o poarta larga in ceea ce priveste tratamentele alternative asupra diferitelor tipuri de cancer, avand in vedere ca numarul bolnavilor creste de la an la an.

LĂMÂIE ŞI BICARBONAT DE SODIU, combinaţia TĂMĂDUITOARE care face MIRACOLE

Asadar, zeama de lamaie in combinatie cu bicarbonatul de sodiu actioneaza eficient impotriva infectiilor fungice si bacteriene, dar si impotriva parazitilor interni, factori asociati cu aparitia de mai multor tipuri de cancer.shutterstock_55282981_79064600

Un producator de medicamente, recunoscut la nivel mondial, sustine ca sucul de lamaie ajuta la distrugerea a cel putin 12 tipuri de cancer. S-a ajuns la concluzia aceasta in urma unor experimente, 20 la numar, realizate din 1970 pana astazi. Astfel, sucul de lamaie ucide celulele canceroase avand un efect de 10.000 mai puternic decat chimioterapia sau medicamentele clasice pentru tratarea acestei afectiuni.

Citiți mai mult AICI

Sursa: http://lyla.ro/sanatate/alimentul-care-combate-cancerul-mai-bine-decat-chimioterapia-cum-actioneaza/

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.