Ultimul discurs şocant al lui Gaddafi împotriva “Noii Ordini Mondiale”

Gaddafi-5Ei vor să ne ia libertatea pentru a o înlocui cu stilul american de jecmănire a oamenilor, denumit capitalism!

Liderul libian Gaddafi a fost omorât acum aproape 3 ani, la sfârşitul lui 2011, de rebelii finanţaţi de CIA. Ce s-au întâmplat cu libienii de atunci? O duc mai bine? Bineînţeles că nu! În continuare, se confruntă cu războaie civile, terorişti, instabilitate şi mizerie. Din păcate, pentru populaţie, bunăstarea socială introdusă de regimul Gaddafi s-a risipit ca un fum. Citez câteva fragmente dintr-un articol publicat în octombrie 2011 pentru a arăta această bunăstare (Adevărul ascuns despre Gaddafi şi Libia. Jos cu cenzura mass-mediei şi cu minciunile politicienilor!):

1) În 1951, Libia era cea mai săracă ţară din lume. Înaintea invaziei NATO din 2011, libienii se bucurau de cel mai înalt standard de viaţă din Africa, înaintea unor ţări ca Rusia, Brazilia sau Arabia Saudită.
2) În Libia casele sunt considerate a fi un drept al omului. Ce a făcut Gaddafi pentru asta?
– a oferit 50.000 de dolari fiecărui cuplu nou căsătorit pentru a-şi cumpăra o locuinţă;
– a oferit electricitate gratuit tuturor locuitorilor;
– a promis că va oferi fiecărui libian câte o locuinţă, înaintea părinţilor săi. Şi şi-a ţinut promisiunea: tatăl său a murit înainte ca să-i poată oferi şi lui o locuinţă.
3) Înainte de Gaddafi, doar unul din 5 libieni ştiau carte. Acum, circa 83% din populaţie este alfabetizată. Iar educaţia este gratuită pentru toţi!
4) Serviciile medicale înainte de căderea lui Gaddafi sunt, de asemenea, de înaltă calitate şi gratuite. Iar dacă un cetăţean libian dorea să se trateze în străinătate, guvernul libian îi deconta absolut toate cheltuielile.
5) Prin lege, toate împrumuturile au 0% dobândă.
6) Dacă un libian cumpără o maşină, guvernul îi subvenţionează 50% din valoarea ei.
7) Preţul benzinei e de 0,14 dolari! Dacă ar fi s-o transformăm în lei,reiese 43 de bani/1 litru! Aşa ceva, n-o să vedeţi în viaţa voastră nici în România, nici în altă ţară occidentală.
8 ) Orice libian ce doreşte să devină fermier, i se dă un teren, o casă, echipamentele necesare şi seminţe…toate acestea gratuit.
9) Banca Centrală a Libiei este deţinută de către stat. Comparaţi asta cu Federal Reserve, banca centrală a SUA, deţinută de o mână de bancheri privaţi, conduşi de familia Rothschild.
10) Gaddafi avea în intenţie să nu mai folosească dolarul american pentru banii încasaţi din exporturile de petrol, ci o nouă monedă, denumită dinarul african de aur. Acest lucru l-a făcut pe fostul preşedinte francez Sarkozy să declare că Gaddafi ar reprezenta o ameninţare la securitatea financiară a omenirii.

Aşa cum spunea, toate aceste beneficii s-au spulberat din 2011, odată cu înlăturarea lui Gaddafi. “Trebuia” să se întâmple acest lucru mai demult… liderul libian era un adevărat luptător împotriva Ocultei Mondiale, iar această structură malefică planetară nu suportă liderii care i se împotrivesc. În acest articol, am să vă prezint traducerea ultimului discurs al lui Gaddafi… mi se pare impresionant.

Citiți AICI interviul.

Sursa: http://www.lovendal.ro/wp52/ultimul-discurs-socant-al-lui-gaddafi-impotriva-noii-ordini-mondiale-ei-vor-sa-ne-ia-libertatea-pentru-a-o-inlocui-cu-stilul-american-de-jecmanire-a-oamenilor-denumit-capitalism/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.