Mircea Băsescu – Afacerea “Techirghiol”

Radu TudorRadu Tudor a adresat, marţi, în cadrul emisiunii “La Ordinea Zilei”, o serie de întrebări legate de Silviu Vasilică Rusu, un om de afaceri care a ajuns directorul Sanatoriului Balnear Techirghiol, folosindu-se de influenţa lui Mircea Băsescu.

Întrebarea numărul unu în această poveste care a umplut de greaţă judeţul Constanţa, este ce caută un cârciumar la conducerea unui sanatoriu de tradiţie, numit la intervenţia lui Mircea Băsescu. Doi, este o incompatibilitate să fii numit la conducerea unei instituţii care are o datorie la tine? Trei – nea’ Vasilică ăsta şi-a semnat singur restituirea banilor către propria firmă? A cedat acţiunile soţiei, dar banii rămân în familie. Patru – cumva vreun ban din aceştia au ajuns şi la Mircea Băsescu? Cinci – Mircea Băsescu a plătit restaurantul managerului Vasilică atunci când s-a făcut botezul?” a întrebat Radu Tudor.

Silviu Vasilică Rusu este şi astăzi la conducerea Sanatoriului, iar întrebările de mai sus, puse şi cu alte ocazii, tot nu au primit răspuns.

Sursa: http://www.antena3.ro/romania/alte-matrapazlacuri-ale-lui-mircea-basescu-afacerea-techirghiol-260593.html

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.