Mircea Diaconu îl face praf pe Băsescu

mircea-diaconu2-800x533by Lucian Negrea, Reporter

Europarlamentarul Mircea Diaconu a comentat, în stilul caracteristic, refuzul lui Traian Băsescu de a-și da demisia, în urma scandalului Mircea Băsescu-Bercea.

Diaconu a povestit cum s-a întâlnit el cu un țigan, într-un târg, iar acesta i-a spus așa: ”Domnule, împărații cu împărații și președinții cu președinții. Ce să caute ei acolo în aceeași oală”, a relatat Diaconu. 

Mircea Diaconu consideră că Traian Băsescu a ratat momentul istoric prin refuzul de a demisiona.

Dacă în timp ce se derula această poveste, acest moment al istoriei, Traian Băsescu ar fi fost, nu știu, la Academie, ținând un discurs despre morală, Traian Basescudespre un nou început, despre umanism aș fi foarte de acord: i s-a întâmplat! Pur și simplu, un accident de familie, dar câtă vreme erai acolo, în același ceaun, în complicitate. Nu te poți disjunge de fotografia aia, de momentul istoric. Ești la grămadă, acolo, în același ceaun.

Mai e ceva, despre demisie vorbim. Mi-ar fi fost ușor, spune dânsul. Eu pot să cred că acesta este un accident nefericit pentru un om politic de vârf, pot să cred asta, dar când în 2012 un vot uriaș peste tot ce s-a votat în România vreodată și tu revi, în profida acelui vot, prin chichițe, prin jocuri, ei bine, acela era un moment în care trebuia să își dea demisia. Era faptul și un gest pe măsura faptului!”, a declarat Mircea Diaconu, la Antena 3.

http://www.stiripesurse.ro/mircea-diaconu-il-face-praf-pe-basescu/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.