Chuck Norris – “Școlile publice nu sunt decât tabere seculare de îndoctrinare progresistă” 

USA, Utah, Spanish Fork, Students (14-17) at school

“Interzicerea punctelor de vedere conservatoare la școlile din învățământul secundar nu ne șochează pe cei mai mulți dintre noi care de zeci de ani am văzut cum statul le reducea mereu” afirmă actorul Chuck Norris într-un articol din NoticiaCristiana.com care citează surse din Christian Today.

Când un elev de liceu de 18 ani, pe care îl chema Andrew Lampart s-a dus să caute puncte de vedere conservatoare în calculatorul școlii, în timpul unei dezbateri din clasă, a fost surprins și deranjat când a descoperit că acestea erau blocate.

Site-urile pe care le-a blocat Nonnewaug High School din Woodbury-Connecticut, erau paginile Vaticanului, Partidului Republican, National Right to Lige (Dreptul Național la Viață), pagina unui grup național de apărare și Asociația Națională de Rifle.

Dar pentru Lampart, Partidul Democrat, Planificarea Familială (Planned Parenthood) și site-urile web naționale de LGBT-homosexuale nu erau blocate.

Știam că era important ca să obțin date din ambele părți pentru această discuție”, a spus el pe Fox News.

Situația ar fi putut luată din recent prezentatul film creștin “Dumnezeu nu este mort” (God’s not dead), în care un profesor ateu îl amenință pe un elev creștin că nu-l va trece clasa dacă nu câștigă o dezbatere – decisă de către colegii lui de clasă – despre existența lui Dumnezeu.

Aceasta este realmente o linie de îndoctrinare”, a continuat Lampart. “Se presupune că școlile sunt juste și echilibrate pentru toate formele de gândire. Se presupune că trebuie încurajați elevii ca să-și formuleze propriile lor opinii. Elevii nu sunt capabili să facă asta la această școală deoarece se alimentează dintr-o singură parte”.

După ce Lampart s-a plâns de situația întâlnită, superintendentul Jody Goeler, a spus într-un comunicat că “problema a fost în sistemul de filtrare al calculatorului și că acesta va fi examinat”.

Districtul încearcă să găsească motivul acestei probleme și să determine dacă totul a funcționat corect pentru a justifica schimbarea la o altă firmă care să își asume sarcina filtrării conținutului din calculatoare”, a spus Goeler.

Cu alte cuvinte, s-ar putea sau nu să se ia măsuri pentru a se corecta dezechilibrul.

Actorul Chuck Norris a spus într-un articol că subiectul nu trebuie să fie o surpriză pentru nimeni și că înclinarea înspre o singură parte, face obiectul unei intenții deliberate de a influența în punctele de vedere ale elevilor.

Problema nu este în software, ci în cine îl programează”, scrie actorul.

Arhitecții liberali de toate culorile vor doar să-i îndrepte pe copii înspre propria ideologie laică și progresistă în particular. Schimbând în fiecare zi filtrele pe Internet nu va schimba rezultatul educativ și elevilor li se va interzice să aibă o educație conservatoare”.

Accesul la paginile web nu este același lucru cu a alege manualele școlare sau profesorii din sala de clasă. Dacă liberalii sunt în control, liberalismul va fi educația”.

A interzice punctele de vedere conservatoare în școlile din învățământul secundar nu ne șochează pe cei mai mulți dintre noi care de zeci de ani am văzut cum statul le reducea mereu”, afirmă cu pesismism.

Aceasta este doar o mostră în plus că școlile publice nu sunt cu nimic mai mult decât tabere de îndoctrinare progresistă”, a conchis Chuck Norris.

Beni Drădici

Sursa: http://benidradici.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.