BIZAR: Conferință despre normalitatea pedofiliei, Universitatea Cambridge din Marea Britanie!

Savile_Harris_2965526b‘Paedophilia is natural and normal for males’

Citiți articolul apărut pe 5 iulie în publicația britanica The Telegraph și intitulat

Paedophilia is natural and normal in males”  – Pedofilia e naturală și normală la bărbați”  http://www.telegraph.co.uk/comment/10948796/Paedophilia-is-natural-and-normal-for-males.html]

Ceea ce de-a lungul miilor de ani de experiență umană bărbații nu au știut despre ei înșiși, află citind în acest articol: “majoritatea bărbaților probabil că sunt pedofili și hebefili”, (“the majority of men are probably paedophiles and hebephiles”) afirma “profesorul” Philip Tromovitch, de la Universitatea Doshisha din Japonia.

[Nota AFR: “hebefil“ e un termen care denotă preferința sexuală a bărbaților pentru  minorii între 11 si 14 ani]

Afirmatia asta, și altele la fel de bizare, au fost făcute în cadrul unei conferințe ținute în iulie 2013 la Universitatea Cambridge din Marea Britanie. Subiectul dominant al conferinței a fost “normalitatea pedofiliei”. La ea au participat atât academicieni cât și pedofili care fuseseră încarcerați în trecut pentru pedofilie, într-un cuvânt un asortiment de persoane sordide care fac agitație pentru legalizarea relațiilor sexuale ale adulților cu minorii. Concluzia conferinței a fost că la bărbați “interesul în pedofilie e natural și normal”.

In anii 70 si 80, afirma același articol, în culoarele și camerele din dos ale studiourilor BBC perversiunile sexuale se practicau cu aprobarea tacită a forurilor de conducere, inclusiv pedofilia. Astăzi, încercările de normalizare a pedofiliei sunt desemnate ca încercări “eroice” de a da la o parte niște “limite represive” impuse de societate împotriva adulților care preferă relații sexuale cu minori, ori “represiunea socială extremă” a unei minorități sexuale pe care societatea nu o înțelege.

Unii dintre profesorii care au ținut conferința din iulie 2013 predau, în vara acestui an, cursuri în normalitatea pedofiliei în universități britanice. Noua teorie care e vânturată, asemenea transgenderismului, esta că de fapt copilăria nu constituie un aspect biologic al ființei umane, ori un stadiu biologic, ci o prezumție construita social, la fel ca identitatea sexuală.

Sursa: http://armoniamagazineusa.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.