Mesaj special – Peter Costea Parlamentul European

peter-costea300x200

SCRISOARE DE SUSŢINERE DIN PARTEA MAI MULTOR LIDERI CIVICI ŞI RELIGIOŞI DIN ROMÂNIA

Contextul special în care se află societatea europeană necesită o acțiune coerentă din partea Bisericii. Deși s-ar putea descrie în multe cuvinte direcția toxică spre care Europa se îndreaptă cu pași repezi, o imagine recentă descrie suficient de elocvent starea jalnică în care a ajuns bătrânul continent: Gala Eurovision 2014 – femeia cu barbă.

Cu toții am auzit despre agenda agresivă pe care organizațiile homosexuale, ateiste și umaniste o pun în practică împotriva valorilor iudeo-creștine care au stat la baza civilizației noastre. În calitate de lideri creștini evanghelici, vorbim, predicăm și ne rugăm pentru o schimbare. Însă acum este momentul și posibilitatea să facem mai mult decât atât.

Dumnezeu a ridicat de mai bine de 10 ani un creștin român care și-a asumat cu multă credincioșie misiunea de a promova valorile creștine în societate. Peter Costea este omul care a avut un rol decisiv în promovarea familiei, a sacralității vieții și a libertății religioase. De mulți ani el jertfește din timpul și resursele sale pentru a mobiliza creștinii din România să ia atitudine împotriva legislației foarte permisive față de avort, împotriva încercărilor de promovare a căsătoriilor homosexuale.

Alianța Familiilor din România este proiectul căruia i-a dat viață și prin care a transmis cu tenacitate informații actuale despre presiunile care se fac împotriva valorilor creștine în România și în lumea întreagă. Spre deosebire de alți candidați care bat drumul bisericilor când este campanie electorală, care analizează eșantioanele de electori și își stabilesc „crezul” în funcție de publicul țintă, Peter Costea a dovedit de multă vreme că este un om care a aderat cu tărie la valorile creștine și este gata să se lupte pentru ele.

Peter Costea nu este un politician. Visul său nu este să obțină un post de parlamentar într-o capitală europeană. Realizările sale în carieră sunt notabile: în calitate de avocat profesează de peste 20 de ani în Occident, ca lector universitar predă la universități de prestigiu din Africa de Sud și SUA. Totodată este deținător a două doctorate (în drept și în diplomație). Peter Costea poate aduce o contribuție valoroasă în dezbaterile foarte vii care au loc pe tema libertății religioase sau a familiei.

Așadar, drumul spre Bruxelles nu este o aventură personală, ci opțiunea viabilă pentru ca vocea noastră să fie auzită în legislativul european. Alegerile pentru Parlamentul European se desfășoară o dată la 5 ani. Pe 25 mai românii vor desemna prin votul lor reprezentanții în acest for suprastatal de conducere politică a Europei. Ne rugăm de mulți ani ca Dumnezeu să ridice în dregătorii oameni cu frică de El, însă acum este vremea să ACȚIONĂM.

În loc să dăm votul nostru, ca evanghelici, partidelor care în mod tradițional ne-au cerut susținerea, dar au promovat în mod direct sau prin neimplicare agenda liberală anti-creștină, acum avem posibilitatea să votăm un avocat creștin al cărui scop este tocmai să reprezinte convingerile noastre biblice. Pentru că ne regăsim în viziunea și valorile lui Peter Costea, semnăm această scrisoare de susținere și invităm creștinii români de pretutindeni să participe la vot în data de 25 mai și să voteze poziția 21 de pe buletinele de vot: Peter Costea, candidat independent.

Pentru a vă pune semnătura pe acest document, trimiteți un email la adresa: pozitia21petercostea@gmail.com

Semnături:

 1. Claudiu Amariei, Pastor
 2. Mircea Ardelean, Fundația Realitatea
 3. Cătălin Avasiloaie, Tipocelestin
 4. Iacob Berghianu, Pastor
 5. Emanuel Beșleagă, Prezbiter
 6. Sergiu Brădean, Pastor
 7. Daniel Buzatu, Pastor
 8. Sorin Cigher, Pastor
 9. Ioan Ciobota, RVE Timișoara
 10. Liviu Ciochină, Prezbiter
 11. Mircea Cirț, ProVeritas
 12. Rodica Cocar
 13. Gabriel Cojocea, Prezbiter
 14. Flaviu Coman, Pastor
 15. Beniamin Costea, Pastor
 16. Adi Crișan
 17. Vasilică Croitor, Pastor
 18. Ghiță Dicoi, Pastor
 19. Alexandru Dragoman, TPM
 20. George Dragoman, Pastor
 21. Mircea Filip, Asociația Bărbaților Creștini
 22. Aurelian Fișcă, Diacon
 23. Daniel Fodorean, Pastor
 24. Mircea Fratuțescu, Pastor
 25. Alina Galea, Lider ProLife
 26. Ghiță Galea, Pastor
 27. Virgil Gherghel, Prezbiter
 28. Nicu Grămesc, Pastor
 29. Daniel Hădărean, Prezbiter
 30. Magda Hreceniuc, Inspector
 31. Sorin Hreceniuc, Pastor
 32. Tudor Mărăcine, Pastor
 33. Nicu Nicolaescu, Pastor
 34. Lucian Oniga, lider Peniel
 35. Nicu Pauliuc, Pastor
 36. Alin Pădureanu, Asociația Bărbaților Creștini
 37. Marian Pădureț, Pastor
 38. Ioan Peia, Pastor
 39. Dan Prisacariu, administrator
 40. Lucian Rotaru, Pastor
 41. Rareș Rotar, Diacon
 42. Gabriel Schmalberger, Diacon
 43. Corneliu Serdenciuc, Pastor
 44. Victor Stănescu, Pastor
 45. Ștefan Tanc

Lista rămâne deschisă și va fi actualizată zilnic, cu menționarea semnatarilor în ordinea alfabetică Pentru a vă pune semnătura pe acest document, trimiteți un email la adresa: pozitia21petercostea@gmail.com

 

VOTAŢI PETER COSTEA

VOTAŢI POZIŢIA 21

VOLUNTARI

Mai este o săptămână şi încă avem nevoie de mulţi voluntari pentru campania electorală a dlui. Costea. Vă invităm să vă alăturaţi echipei noastre, o echipa vibrantă şi o campanie bine pusă la punct.

Ajutându-ne pe noi, vă ajutaţi pe dvs. Contactaţi-ne prin e-mail la: contact@costea-parlamentuleuropean.ro sau prin telefon: Ţuţ David – 0741 103 025 sau accesând site-ul de campanie: costea-parlamentuleuropean.ro

JOIN US ON FACEBOOK / VĂ INVITĂM PE FACEBOOK

Echipa dlui. Costea vă invită să ne urmăriţi şi pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/pages/Peter-Costea/407413792695356. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi trebuie să daţi like paginii noastre.

Advertisement

One thought on “Mesaj special – Peter Costea Parlamentul European

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.