S-au ridicat mulţi antihrişti: prin aceasta cunoaştem că este ceasul de pe urmă

vatican_01388900”Copilaşilor, este ceasul cel de pe urmă. Şi, după cum aţi auzit că are să vină Antihrist, să ştiţi că acum s-au ridicat mulţi antihrişti: prin aceasta cunoaştem că este ceasul de pe urmă.

Întâia epistolă a lui Ioan 2:18

Biserica Catolică a transmis slujba de Paște 2014, în toată lumea

Însă a avut loc o mare blasfemie: un tânăr slujitor a dat citire cuvântului scris  în latină al Papei Francisc, făcând afirmația diabolică, că Iisus (Jesus) este fiul lui Lucifer!

La sfârșit, mulțimea de oameni din toată lumea, a spus “AMEN“!

Religia, ca și politica, a ajuns pe aceeași treaptă, foarte jos, în care adepții sunt de acord fără să mai gândească, fac asta că dă bine să fie cu turma mare, că așa e trendul, sunt de acord ca alții să gândească și să hotărască  în locul lor, din comoditate sau varii motive.

Dar, ca și în politică, mai marii își urmăresc doar propriile interese, profitând de credulitatea adepților Și, precum în politică, tot mințind de-a lungul secolelor, s-a ajuns ca  și mai marii bisericii să nu mai cunoască și să nu le mai pese de adevăr. La orice comportament deviant, ei  își găsesc scuze și adepți, nimic nu mai e imoral și neîngăduit.

Dar, cei care doresc să afle adevărul, studiind temeinic (prin credință) îl pot afla din Biblie – Cuvântul lui Dumnezeu insuflat oamenilor care au scris-o. Însă, pentru acest deplorabil caz, o pot face rapid informându-se pe Google, scriind Lucifer, vor afla că e un nume alternativ al Satanei.

Urmăriți  VIDEO

Sursa foto: http://www.romaniatv.net/papa-francisc-a-oficiat-slujba-de-inviere-si-a-impartit-lumina-sfanta-credinciosilor-video_139903.html

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.