PETER COSTEA – CANDIDAT INDEPENDENT PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN 2014

Peter Costea varianta_2Buletin informativ:  NOUTATI !

Chiar dacă suntem la inceputul turneului de informare prin țară, suntem plăcut impresionati de devotamentul, buna credință si responsabilitatea cu care vă angajați alături de noi in această luptă acerbă pentru apărarea si promovarea valorilor crestine.

Intrunirea cetătenească de la Bucuresti a fost un real succes. Alături de peste 60 de participanți, printre care importanți lideri civici si ai miscării provita din Romania, dl. Peter Costea a vorbit despre viziunea si scopul pe care structurile europene ar trebui să le aibă, intr-un dialog deschis cu toti cei prezenti. Pentru mai bine de doua ore dl. Costea si-a prezentat initiativele precedente adresate forurilor europene si a răspuns intrebărilor adresate de public. Feedback-ul a fost unul pozitiv, iar pentru acest fapt vă multumim.

De asemenea, nu putem să nu apreciem intenția dvs. de implicare in campania de strangere de semnături.

Am simțit cum prin acest demers pe care l-am inițiat, miscarea provita impreună cu cetățenii responsabili si interesați de valori, din Romania, dar si romani din Diaspora, au format o unitate ce capătă mai mult formele unei familii decat cele ale unei organizatii sau asociatii conventionale. O familie care luptă pentru normalitate si pentru viitorul natiunii noastre si implicit al Europei. O familie care isi doreste un leagăn sănătos pentru copiii ei, o familie pragmatică, cu impact si nu in ultimul rand o familie ancorată in Dumnezeu.

CAMPANIA DE STRANGERE A SEMNATURILOR DE SUSTINERE

Atentionare: Dorim să vă informan că aceia dintre dvs. care doriti să-l sustineti pe dl. Costea prin semnarea tabelelor de sustinere nu mai puteti sustine in acelasi timp si un alt candidat al vreunui partid politic.

Vă readucem in atentia dvs. necesitatea strangerii celor 100.000 de semnaturi pentru ca dl. Costea să fie trecut pe buletinul de vot. Vă rugăm să i le acordati cu deplină incredere, fiind convinsi de transparenta obiectivelor pe care le urmăreste.

In link-ul de mai jos veti gasi tabelul pentru colectarea semnaturilor:

http://www.costea-parlamentuleuropean.ro/content/TABEL%20SEMNATURI%20SUSTINERE%20PETER%20COSTEA.pdf   Va rugam sa-l descarcati.

Fiecare persoana care aduna sau doreste sa sprijine actiunea de strangere de semnaturi, pentru campania dlui. Costea, este rugata sa ne contacteze, fie pe e-mail la contact@costea-parlamentuleuropean.ro ori telefonic la: 0762 128 322 – Ioana Mateut / 0740 335 735—Adrian Cabau.

Toate tabelele completate se vor centraliza la Cluj, la adresa urmatoare:

Adrian Petrice
Str. Venus nr.6
400692 CLUJ

Va rugam sa ne trimiteti tabelele pe masura ce le completati pentru a tine o evidenta clara a numarului de semnaturi si pentru a le putea pregati pentru procesul de validare.
Asteptam toate tabelele cu semnaturi la adresa mentionata mai sus !

Ghidul semnatarului:

Poate semna orice cetatean al Romaniei, cu domiciliul sau resedinta in tara ori in strainatate. Conditia este sa prezinte un act de identitate valabil eliberat de autoritatile romane. In cazul in care din actul de identitate prezentat nu rezulta toate informatiile cerute de lista de sustinatori (exp: adresa, etc) se va prezenta un alt act de identitate valabil care poate fi emis si de autoritatile statelor de domiciliu sau resedinta.
De asemenea va rugam sa completati tabelele citet, cu majuscule, orice greseala de completare aduce cu sine invalidarea semnaturii, de aceea va rugam sa completati toate campurile tabelului cu atentie si sa verificati acuratetea si corectitudinea informatiilor inscrise.

RETEAUA DE STRANGERE A SEMNATURILOR

Va punem la dispozitie reteaua cu persoanele de contact din fiecare parte a tarii. Va rugam sa nu ezitati in a-i contacta pentru informatii si orice alta problema pe care o intampinati.
In aceast sens va reamintim ca pe situl de campanie al dlui. Peter Costea s-a lansat o harta http://costea-parlamentuleuropean.ro/ , care identifica liderii de campanie repartizati in fiecare judet al tarii. Cei interesati sa participe la campanie ori sa stranga semnaturi ori au intrebari, pot apela telefonic aceste persoane.

PUNCTE DE COLECTAT SEMNATURI

In diferite orase din Romania au inceput sa se formeze centre de colectare de semnaturi in sprijinul candidaturii dlui. Peter Costea. Va aducem in atentie trei astfel de centre, unul la Arad, unul la Oradea si unul in Timisoara. Va multumim!

La Arad puteti merge sa semnati tabele de sustinere la Restaurantul La Cuib (Cuibul Cocorilor), str Cocorilor, nr. 65, Zona UTA, tel. 0728 275 241, Arad, website http://www.restaurantearad.ro/ Persoana de contact: Iosif Ladar.

Centrul de colectare semnaturi la Oradea este urmatorul: S.C. Policontact S.R.L., Scriptum Publishing House, B-dul Decebal nr. 74, bl. D2, ap. 3, 410219, Oradea, Tel. 0359-412-765.

In Timisoara puteti semna pe tabelele de sustinere la sediul firmei SC AVRA-CHICAGOTIM SRL situata pe strada N. Iorga bl. 6C, Ap. 3, Timisoara.
Persoana de contact: Dipl. Eng. Avram Duca – 0744 603 950

Pentru BRASOV va rugam sa-l contactati pe dl. Radu Pop – 0727 755 508

RUGAMINTE

Aceia dintre dvs. care aveti magazine ori afaceri si sunteti dispusi sa ne permiteti sa plasam tabele de semnaturi acolo, va rugam sa ne contactati la: contact@costea-parlamentuleuropean.ro.

PROGRAMUL DE CAMPANIE AL DOMNULUI PETER COSTEA

In perioada 23 Februarie – 9 Martie dl. Peter Costea organizeaza o campania de informare publica prilejuita de lansarea candidaturii sale. Sunt programate in acest sens intruniri cetatenesti in diverse orase si regiuni ale Romaniei. Programul dansului este urmatorul, iar cei care doriti sa-l intalniti ori sa-l ascultati, sunteti rugati sa-l sunati pe dl. Adrian Petrice, directorul de campanie, la 0740 167 807.

1 Martie – Satu-Mare, Baia Mare
2 Martie – (Duminica ) Oradea (dimineata) si Beius (dupa-masa)
3 Martie – Cluj
4 Martie – Oradea
5 Martie – Chisinau , Republica Moldova
6 Martie – Iasi, Galati
7 Martie – Constanta
8 Martie – Brasov si Sibiu
9 Martie – Suceava (dimineata) si Bistrita (dupa masa)

VIZITA IN REPUBLICA MOLDOVA

Echipa campaniei dlui. Costea organizeaza o intalnire cu cetatenii romani din Chisinau. Intalnirea va avea loc Miercuri, 5 Martie, incepind cu ora 18:00, la Hotelul Flowers din Chisinau, Republica Moldova. Adresa: Str. N. Anestiade 7, Chisinau, 2001, MD. Va asteptam, pe cei care puteti participa, la aceasta intalnire.

PREZENTAREA ECHIPEI DE CAMPANIE

In aceasta editie a buletinului informativ am dori sa va prezentam pe scurt echipa de campanie, cei care alaturi de dumneavoastra isi dau toate silintele pentru realizarea acestui proiect:

Adrian Petrice – director de campanie – este un tanar cu viziune pentru transformarea societatii prin afirmarea si practicarea valorilor crestine. Intelege responsabilitatea pe care fiecare crestin o are fata de tara in care traieste si fata de directia valorilor in generatia sa. Adrian este doctorand in Stiinte Politice la Universitatea Babes Bolyai din Cluj. Este tata a doi copii, un baiat si o fetita. Este un promotor al valorilor crestine si a unei perspective integrate asupra lumii si vietii.

Madalin Potoroaca – social media – „iubesc sa ma implic in societate fiind de profesie asistent social si imi doresc ca Romania sa fie din nou draga romanilor pentru toate calitatile naturale cu care Dumnezeu a inzestrat-o dar si pentru oamenii de valoare pe care ii are.” Familist convins, Madalin este casatorit cu Agnia alaturi de care Dumnezeu l-a binecuvantat cu doi copilasi.

Adrian M. Cabau – consilier de campanie – „am 24 de ani si sunt din Oradea. Cred ca valorile promovate de domnul Peter Costea reprezinta sansa pentru viitorul Europei si inclusiv al Romaniei, o sansa pe care generatia noastra nu trebuie sa o rateze.”

Ioana-Madalina Mateut – secretariat/comunicare – „locuiesc in Cluj-Napoca si am studiat Stiinte Economice si Gestiunea Afacerior la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj. In opinia mea, principiile morale din viata unui individ, ii definesc caracterul, care fac sa rasara in lumina valoarea umana. Imi doresc ca Romania sa fie o tara cu oameni morali. Avand acest lucru in vedere, nu obosesc in a sustine candidatura domnului Peter Costea.”

Adrian Iov – consultant financiar – este un om de afaceri din Arad, un specialist in domeniul consultantei financiare, un familist convins, tata a doi copilasi. Economist de profesie, Adrian este „vocea” care striga pentru valori si pentru viata fiind implicat in numeroase actiuni ce implica promovarea si pastrarea unui mediu familial neintinat si a unui spatiu economic sanatos.

Daniel Cotrau – jurist – este un om care cauta dreptatea. O dreptate care sa asigure un viitor tarii noastre. O dreptate care sa protejeze familia si idealurile crestine si sa ofere accesul la libertatea de constiinta, libertate ce vine din implinirea Voii Lui Dumnezeu. Daniel este tatal a doi copii, a studiat dreptul si este juristul si consultantul pe probleme legale al campaniei dlui. Costea.

David Tut – consultant mass-media – „Am 26 de ani, am studiat jurnalismul si nu am alta dorinta decat sa-i pot oferi fiicei si familiei mele o tara din care sa nu se grabeasca sa plece, ci mai degraba o tara cu principii si valori crestine, o tara pe care sa o iubeasca si de care sa se simta atasata. O tara, care prin imaginea ei sa ne reprezinte cu onoare in Europa si in lume. Lupt impreuna cu dl. Costea pentru realizarea acestui tel.”

MARSURILE PENTRU VIATA

Anul acesta marsurile pentru viata vor avea loc Simbata, 22 martie. Se organizeaza marsuri in multe orase din Romania. Rugam pe toti crestinii sa se implice. Pentru detalii, va rugam vizitati situl oficial: http://marsulpentruviata.blogspot.ro/

JOIN US ON FACEBOOK / VA INVITAM PE FACEBOOK

Echipa dlui. Costea va invita sa ne urmariti si pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/pages/Peter-Costea/407413792695356.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutati trebuie sa dati like pagini noastre.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s