Titus Corlățean și familia creștină

Titus Corlăţean critică politica de nediscriminare a UE față de comunitatea LGBTTitus Corlăţean critică viziunea  UE 

 Asociația Secular-Umanistă din România cere demisia ministrului de Externe, Titus Corlățean

Titus Corlățean, de ASUR,  este practic acuzat că este un creștin  autentic, unul din cei cca 90% de români. Este acuzat că domnia sa nu se aliniază la aberantele “norme” europene,  la drepturile omului…legate de homosexualitate și  lesbianism impuse de legislativul UE.

Corlățean critică politica de nediscriminare a UE

Dar ce ar dori infractorii? Să nu fie discriminați. De ce nu sunt lăsați țiganii să aibă și ei libertatea nediscriminatorie de a nu se integra în civilizația și legile de viață ale majorității, ale țărilor membre UE? Să-i lase liberi să trăiască cum doresc, să-și urmeze tradiția și voia lor, să cerșească pe mai departe, să se așeze liber unde vor și în condiții precare după cum au ei obiceiul?!

De ce nu sunt lăsați liberi hoții și criminalii, nediscriminați, bolnavii mintal care corup minorii cu apucăturile lor animalice? Să nu-i discriminăm nici pe pedofili, nu-i așa?

De ce nu sunt lăsați nediscriminați grupările zise de dreapta, de tip fascist, xenofobe, care sunt foarte agresive față de alte nații?

Să fim serioși!

Dacă nu ar fi vocea unei personalități autentice, dacă n-ar fi atitudinea unui om îndreptățit să ia atitudine față de grozăviile care se legiferează în UE, n-ar deranja pe nimeni.  Apoi, cum se spune, adevărul supără.

Adevărul nu se poate modifica în urma unor sondaje, a unor legi făcute de oameni, el este imuabil. Vedeți că legile justiției românești – ca și cele ale UE – sunt făcute după placul lor, pentru a-și atinge ținta propusă. Judecătorii din România și-au făcut pensii discriminatorii de 16.000 Lei, în timp ce pentru un învățător și un profesor care l-au slujit să poată absolvi clasele instruirii le-a acordat pensii de cca 900-1.200 Lei (adică  o discriminare de peste 10 ori, față de o unitate standard,  ceea ce este inechitabil și strigător la cer).

Invitat la Conferința anuală a Alianței Familiilor din România, ministrul de externe Titus Corlățean s-a exprimat în favoarea familiei tradiționale, creștine, stigmatizând homosexualitatea.

E o problemă serioasă pentru că, în toate aceste decenii de progres material, de societăți confortabile, mai ales în zona vestica, care au avansat într-un confort material pe care noi, în partea cealaltă a zidului Berlinului nu l-am avut, au avansat, din păcate, și în alte direcții. Au adoptat niște norme, standarde la nivel european pe care și nou-veniții în Uniunea Europeană au trebuit să le accepte dacă au dorit să intre, politic vorbind, în această Uniune Europeană. Ele se referă, foarte pe scurt, la o politică de nediscriminare față de diferitele grupuri minoritare și, în aceste grupuri minoritare, inclusiv la relațiile între persoanele de același sex“, a declarat Corlățean în timpul discursului său.

E destul de greu sa mergi împotriva unui “val” care s-a creat. Dar trebuie să o facem pentru că fundamentul nostru, existența noastră, prin voința Domnului, și prin voința Domnului nostru Isus Hristos, este un fundament creștin. Și voința divină ne-a creat într-un anumit fel și asta este, cu cât lupta este mai grea, cu atât merită să o duci mai bine”, a mai spus ministrul.

De aceea Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăției, să urmeze poftele inimii lor, așa că își necinstesc singuri trupurile. Din pricina aceasta Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase căci femeile lor au schimbat întrebuințarea firească a lor într-una care este împotriva firii și tot astfel și bărbații au părăsit întrebuințarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alții. […] Dumnezeu i-a lăsat în voia minții lor blestemate ca să facă lucruri neîngăduite“. (citând din Epistola apostolului Pavel către biserica din Roma)

Vicepreședintele ASUR Toma Pătrașcu este de părere că “este inadmisibil ca un înalt funcționar de stat, ca un ministru ce a jurat să respecte Constituția și să apere libertățile fundamentale ale cetățenilor țării, să pună sub semnul întrebării politica de nediscriminare.” – pe motiv că ministrul de Externe a depus un jurământ de credință prin care se angaja să respecte “Constituţia şi legile ţării” și să apere “democraţia și drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor”, iar articolul 30 din Constituție interzice “incitarea la discriminare”.

ASUR este de acord cu prevederile legilor atunci când le par favorabile, însă, orbiți, nu constată că  ministrul Corlățean respectă “democraţia și drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor“.  Pe de o parte, democrație înseamnă vocea poporului, care, creștin fiind, este pentru o sănătate morală, creștinească, și nu pentru deviațiile imorale, de desfrâu, de desmăț și de destrăbălare pe care le practică unii oameni la beție (boală).

De altfel minstrul de Externe Titus Corlățean contactat de  hotnews.ro a declarat:„Sunt un om care crede în Dumnezeu și o spun foarte clar: eu nu sunt în favoarea și mă opun legiferării în România a căsătoriilor între persoane de același sex. Acest subiect a devenit hiper-politizat, este folosit în discursul politic și la Bruxelles și în statele membre, s-a creat o chestiune care merge dincolo de limita normelor acceptate la nivel european ca standard, dincolo de legislațiile naționale și se merge spre dorința generalizării prin normă juridică a căsătoriilor între persoanele de același sex”.

Și în asta e un lucru dificil pentru că imediat ești acuzat de atitudine homofobă, ești acuzat de discriminare. Nu. E total fals. E o mare diferență între legislația de nediscriminare care e general acceptată la nivel european și să adaugi norme suplimentare“, a mai spus Corlățean.

Sursa: http://ro.stiri.yahoo.com

Note

Homosexualitate –  Perversiune sexuală care constă în atracția sexuală față de indivizi de același sex; pederastie, inversiune sexuală, invertire sexuală (conform dex român)

Lesbianism – Homosexualitate feminină, atracție erotică patologică și satisfacere sexuală între femei; safism (conform dex român)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.