CHIXUL DEMOCRATIEI – …ÎN ROMÂNIA SI ÎN LUME!

Undeva, într-o tarisoara din Estul Europei, „democratia” iudeo-masonica…”s-a demascat”, cum ziceau bolsevicii!!!

.
Da, în ziua de 21 august 2012, în România ar fi trebuit sa se instituie DOLIU NATIONAL. Dar nu s-a prea tinut seama de realitate – si, deci, MOARTEA/CHIXUL „democratiei” iudeo-masonice mondiale a fost trecuta cu vederea.

De fapt, însasi anularea vointei/VOTULUI POPORULUI ROMÂN/”DEMOS”-ului ROMÂNESC (care, întru totul, mai numara, se pare, circa vreo  14 milioane de oameni-votanti…), de catre o instanta complet extraterestra – C.C.R.!!! – anulare a vointei unui POPOR, CARE REFUZA SA SE MAI LASE CONDUS DE UN GOLAN „MAIDANEZ” (iar sapte milioane si jumatate înseamna MAJORITATEA ACELUI POPOR!),  CARE POPOR VREA SA-L DE-SCAUNEZE PE UN TIRAN TÂMPIT SI RAU SI HIDOS/SINISTRU… – , ne convinge ca „democratia”, asa cum au re-gândit-o iudeo-masonii, prin Revolutia Franceza (deicida si regicida) – A MURIT! Sau, în cel mai fericit caz – A DAT UN CHIX, MARE CÂT CASA!!!

Un „chix” mosit, în primul rând, de SUA, prin ambasadorul SUA la Bucuresti – Mark Gittenstein, prin Philip Gordon, asistentul lui Hillary Clinton…si, fireste, prin “asistentii” SUA, din UE: “merkeloaie”, “martinschultzi” si “barrosi”!

Iar România a fost transformata, din pacate, în laboratorul mondial, al exploziei acestui…ENORM SI PUTUROS CHIX GLOBALISTO-MONDIALIST!!!

…Da, stim, „democratia” cu pricina (aia propovaduita de  SUA&UE, „arheii democratiei mondial-mondialiste”!) agoniza, ea, de mult. Prin „cazul Coreea de Nord” (1950-1953), prin „cazul Vietnam” (1961-1972), prin…bombardarea Serbiei (spre „democratizare” si „eliberare”, fireste, au fost trimise, în capul sârbilor – copii, femei, batrâni… – bombe pe care ghidusia „democratica” americana scria: „Paste fericit”!), prin masacrele populatiei civile din Afghanistan, Iraq etc. etc. etc. („etc.” numeste, în fapt, misiunile cvasi-secrete, de comando si de bombardament, din Columbia-1903, Nicaragua-1926 si 1981-1988, China-1945/1946 si 1950/1953, Filipine-1946, Porto Rico-1950, Guatemala 1978, Liban-1958, Indonezia-1958, Laos si Cambodgia -1961-1972, Congo-1964, Panama-1964 si 1989, Republica Dominicana-1965, Peru-1965, Salvador-1980-1990, Libia-1986, Filipine-1989… – cf. AGRESIUNI AMERICANE ÎN LUME DUPA 1848 (Lista incompleta), din Justitiarul online, 23 aprile 2009).

…Si sa nu uitam (pentru nimic în lume!) de “CAZUL KOSOVO”!!! “PRECEDENTUL KOSOVO”…!
Toate dementele si masacrele astea, din partea slugii sionismului mondial, SUA (si multe altele, de acelasi fel, despre care vom afla, cândva!), s-au facut, bineînteles, în numele lui: “DEMOCRACY”& “LIBERTY”!

…Agoniza-agoniza ea…DAR, AZI, PRIN  “CAZUL ROMÂNIA” – A DAT CHIX! Sau, mai pe limba Golanului Basescu – “a dat cotul”!
“DE TOT SI DEFINITIV”!!! De la Referendumul din România/2012, încolo – e greu de închipuit ca vreun stat/popor al Terrei, chibzuit/întelept, va mai crede în…PUTEREA VOTULUI POPULAR! – … izvorâta, fireste, din “DEMOCRACY”& “LIBERTY”

În România, nu s-a bombardat decât cu…C.C.R. si cu “baseli”! Dar SUA (cu concursul la-a-a-arg, al “amicei” sale, U.E.!), a ucis (este un RECORD MONDIAL ABSOLUT, de…”bumbaceala/bombardeala  democratica”!), DINTR-O SINGURA SALVA, a C.C.R. & ”BASELI”, – SAPTE MILIOANE SI JUMATATE DE ROMÂNI VII! Afirmam aceasta cifra, pentru ca nu exista (în gândirea noastra, poate gresita! – dar…vorba unuia: “Daca altceva nu avem…”), ca forma umana de viata REALA, decât aceea numita: ”OAMENII  DEMNI SI REACTIVI”!!!

…Si s-a zis (pentru ca SUA nu poate, cum ar face orice macelar onorabil, sa ucida …SI SA  TACA, NAIBII, DIN GURA!!!), prin ambasadorul Mark Gittenstein (dublat de “philipgordoni” …”hillariti/KILLERITI” MORAL!), în momentul când s-a tras asupra celor sapte milioane si jumatate de victime: “Decizia C.C.R. vorbeste de la sine!

Scurt, mult mai scurt decât în …Vietnam!!! Dar ce zice, de fapt, C.C.R., când…“vorbeste de la sine”, oare? Ca asta v-a fost voua, VOIA, yankeilor, si ca C.C.R. si Golanul vor vorbi, în locul vostru, la noi, în România…probabil! Dar noi, românii, am scapat (e drept, dupa vreo 500 de ani!) si de turci…apoi, am “marit” viteza de “scapare”, si am dat afara din tara, câtamai Armata Rosie Sovietica de ocupatie (1944-1958 – …dupa 1964, adica de la venirea lui Ceausescu încolo, influenta U.R.S.S., în România, a fost aproape NULA!)…! Scapam noi, probabil, si de SUA! –  înca si mai repede, decât de bolsevismul sovietic!!!

…Si, totusi, sobolanilor, din SUA si din C.C.R. si Cotroceni si din haitele de procurori ai D.N.A./România: nu poti ignora, în vazul lumii, un popor (prin ANULAREA EXPRESIEI VOINTEI LUI SACRE – VOTUL!), fara ca celelalte natii ale Terrei (ne referim la popoarele Terrei, iar nu la conducatorii lor vânduti Satanei!),  sa nu înceapa a se feri de ciuma numita “DEMOCRACY”& “LIBERTY”!

Iar domnii de la USL sa termine cu tâmpenia: “Noi respectam decizia C.C.R. –  si  avem datoria sa-i aparam pe cei sapte milioane si jumatate de români!”
Nu! Nu puteti sa-l slujiti, în acelasi timp, si pe dracul, si pe Dumnezeu! Nu-i puteti respecta, simultan, si pe NEMERNICII SI TRADATORII DE LA C.C.R. (o democratie adevarata NU ARE DREPTUL SA FACA, DIN CURTEA CONSTITUTIONALA – O ZEITATE!  – iar C.C.R. trebuie sa fie desfiintata, si re-înfiintata, cu judecatori de cel mai înalt profesionalism, dar aflati sub controlul Parlamentului: nu pot fi, într-un stat, DOUA AUTORITATI …“SUPREME”: daca Parlamentul este “garantul SUPREM al democratiei”, atunci, ASA SA FIE/AMEN! … iar C.C.R. sa taca, dracului, cu toate “aspaziile” si “zegrenii” ei – vicleni, corupti, poltroni  si tradatori!!!) – …si sa-i respectati/slujiti, concomitent, si pe CEI SAPTE MILIOANE SI JUMATATE DE ROMÂNI, CARE SUNT VII SI EXPRESIVI, ÎN EXISTENTA LOR!!!

Constitutia trebuie schimbata (în sensul simtirii si gândurilor a milioane multe de români!), sau, macar, REVIZUITA SERIOS, în linia ziselor de mai sus. Noi ne-am zburlit serios, când Crin Antonescu si-a început discursul, azi, cu expresia: “Noi RESPECTAM decizia C.C.R…!” Noroc ca s-a corectat, la timp, zicând: “O ACCEPTAM…!”

Da, este, sensibil, o nuanta…Dar nu este nici macar de acceptat!!! Legile de acum (din “modernitate”…) sunt, din pacate, ale oamenilor (extrem si tot mai egoisti, rai, prosti si prostiti!), nu sunt, macar, cele divine, zise “de pe Muntele Sinai”!

Nu se poate admite ca o “aspazie” oarecare, si “defec(t)ânda”, pe deasupra (vom afla noi, curând, cum a fost cu acea “defectiune” si în ce a constat cauza…”defectiunii” ei imunde! – …când, TOT ACEA ASPAZIE , a zis, pe 2 august 2012, ca “Referendumul trebuia anulat, pentru ca se bazeaza pe DATE FALSE!” – s.n.), sau ca un golan de maidan sau de santul soselei… –   …sa influenteze viata, moartea, destinul a…SAPTE MILIOANE SI JUMATATE DE OAMENI, CARE SUNT/ERAU VII (…cel putin pâna în momentul când au votat!).

Iar pentru TRADAREA DE TARA SI DE NEAM – SA FIE PREVAZUTA, ÎN NOUA CONSTITUTIE (SAU ÎN CEA ZDRAVAN REVIZUITA!) –  PEDEAPSA CU MOARTEA!!!

Daca “DEMOCRATIA” moare (într-un atât de groaznic si grotesc CHIX!), si nu mor TRADATORII DE NEAM – atunci, apar VIOLENTA (pentru ca Balanta Dreptatii TREBUIE sa fie re-echilibrata, cumva! – fie si cu PUMNUL si cu PARUL – ESTE O LEGE COSMICA!!!) si…FRANCTIRORII (auzi, golane?). Si nu este indicat, pentru binele si lumina CIVILIZATIEI EUROPENE, multimilenare (spre deosebire de “civilizatia” trans-atlantica, una ridicola si sinistra, de… “COCA-COLA” si MASACRE/GENOCIDE MONDIAL/MONDIALISTE!!!).

…Noi, subsemnatul, am zis si ne-asumam cele zise mai sus, pentru ca suntem prea în vârsta si “hârsit”, spre a  ne mai teme de haitele voastre “procuroriste” (PERFECT APARATOARE DE…”DEMOCRACY”& “LIBERTY”!!!)   – …asta e bine s-o stiti, nenorocite SLUGI  ale SUA si TRADATORI DE ROMÂNIE!!!
      prof. dr. Adrian Botez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.